Sezonul de toamnă e AICI! Tu ți-ai pregătit garderoba?

garderobaIată că ne luăm ușor, ușor rămas bun de la sezonul de vară, care anul acesta ne-a surprins cu temperaturi dintre cele mai diverse. Tocmai de aceea, trebuie să ne așteptăm și la un sezon de toamnă destul de capricios, iar în acest sens este nevoie să ne pregătim din timp garderoba.

Cum încălțămintea este unul dintre pilonii unei ținute de succes, trebuie să te pui la curent cu cele mai noi tendințe ale sezonului de toamnă-iarnă 2019 si sa implementezi trendurile in garderoba ta. Dacă te știi o persoană îndrăzneață, atunci ești o norocoasă, deoarece toamna aceasta accentul se pune pe materiale lucioase, sclipitoare și culori extravagante. Dacă, dimpotrivă, ești o persoană mai conservatoare și foarte elegantă, încălțămintea de piele va fi pentru tine la loc de cinste.

Iată câteva modele de încălțăminte care sunt în trend sezonul ce urmează să vină:

1. Pantofii decupați

Vremea încă nu s-a decis dacă va fi blândă sau răcoroasă, așa că, acum este perioada ideală în care să poți purta o pereche de pantofi decupați, extrem de confortabili, eleganți și în tendințe. Îi poți asorta cu ușurință la orice tip de outfit, fie că este unul casual, format din jeanși și o cămașă, fie că este unul elegant, compus dintr-o rochiță și o pereche de pantofi. Indiferent de stil, ei sunt de nelipsit din garderoba!

2. Cizme lucioase

Ei bine, sezonul acesta se vor purta din plin cizmele lăcuite, extrem de lucioase. Pielea lăcuită a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru designerii contemporani, prin urmare, au apărut o mulțime de modele de cizme lucioase în culori întunecate: negru, albastru, burgundy sau violet. Evident, la o astfel de pereche de încălțăminte nu poți asorta decât niște piese vestimentare simple, tocmai pentru ca cizmele să iasă în evidență.

3. Botine cu textură și imprimeu de șarpe

Să fim cinstite, câte dintre noi nu și-ar cheltui măcar o dată salariul pe o lună pentru o pereche de botine din piele de șarpe? Deși au un preț destul de piperat, aceste botine sunt la modă în sezonul de toamnă-iarnă 2019, iar designerii reușesc să obțină niște cromatici impresionante ale pielii de șarpe: turcoaz, albastrul mării, verdele crud etc. Cu siguranță te vei face remarcată printr-o astfel de pereche de încălțăminte, mai ales că pielea de șarpe este în top din punct de vedere al calității materialului. În acest fel, nu trebuie să îți faci griji că e posibil într-o zi să trebuiască să mergi la birou pe ploaie ori prin noroi.

În concluzie, sezonul de toamnă-iarnă 2019 vine cu noutăți și trend-uri pe care nu ar trebui să le neglijezi sub nicio formă. Dacă îți dorești să fii în pas cu moda, să afli care sunt ultimele tendințe, dă fuga la mall sau încearcă o sesiune de shopping online, deoarece, deja magazinele sunt pregătite cu noile colecții. De asemenea, e posibil ca în această perioadă să găsești multe articole de încălțăminte la prețuri mai mici decât dacă le vei cumpăra peste 3-4 săptămâni, așa că nu mai sta pe gânduri!

 

Lasă un răspuns