Kitoko Advanced Hair Therapy – Cleanser

sampon fara sulfatiAm cautat un sampon fara sulfati eficient si am gasit Kitoko Advanced Hair Therapy, de la care am incercat cu un an in urma uleiul de par. Acum insa un nou produs din aceeasi gama ma surprinde placut: cleanserul, sau, dupa cum i-ar spune majoritatea un sampon fara sulfati.

Cum majoritatea produselor marca Kitoko sunt distribuite direct prin saloanele profesionale, nu multa lume poate spune ca a intrat in contact cu ele, desi o mare parte din clientela feminina stie ca un sampon fara sulfati aduce numai beneficii. Kitoko este o gama de ingrijire a parului derivata din brandul ASP (Affinage Salon Professional) conceputa  pe categorii de necesitati. Astfel, Kitoko vine in intampinarea oricarei probleme a  parului si/sau a scalpului cu produse fara alergeni, sulfati, parabeni, ceara, uleiuri minerale sau clorura de sodiu (sare).

Kitoko Advanced Hair Therapy este o gama de ingrijire a parului si a scalpului cu o abordare terapeutica, de lux, senzoriala, profesionala. Aceasta gama cuprinde produse menite sa ii ofere parului si scalpului o ingrijire intensiva insa cu extracte naturale, provenite din Africa, cum este si acest sampon fara sulfati. De fapt, in Africa Centrala si de Vest, cuvantul “kitoko” inseamna “frumos”.

Terapia intensiva pe care o propun cei de la Kitoko are la baza tehnologia “electron acceptor”. Pentru a intelege cum functioneaza aceasta tehnologie asupra parului trebuie sa stim ca fiecare fir de par este compus din cheratina. In perioada de crestere a firului de par se formeaza cortexul din lanturi de cheratina. Aceste lanturi sunt tinute laolalta de perechi de electroni. Cand, datorita unor factori externi, aceste legaturi se rup, electronii migreaza in gasirea altui electron cu care sa formeze o pereche, acest lucru ducand la un efect de migrare in masa si desfacerea altor legaturi. Ca si analogie, incercati sa va ganditi la aceste legaturi ca niste cupluri care, odata despartite isi cauta perechea despartind alte cupluri, iar cele din urma vor cauta sa desparta alte si asa mai departe.sampon fara sulfati

Tehnologia Electron Acceptor este solutia stoparii efectului in masa si distrugerea legaturilor intre electroni deoarece ea tinteste sa ofere “cate o pereche” oricarui electron “desperecheat”, stopand nevoia acestuia de a migra in cautarea altui electron. Aceasta tehnologie asigura o ingrijire in profunzime a parului.

Acest sampon fara sulfati din gama Advanced Hair Therapy este imbogatit cu ulei de argan, ceai verde, lalea de foc si ulei de karite, mai bine de 90 % ingrediente de origine naturala. Cleanserul este conceput pentru folosirea zilnica, nu usuca parul, si este potrivit pentru toate tipurile de par sau de scalp. La fel ca si data trecuta, cand am renuntat la sampon, produsul folosit in curatarea parului nu facea multa spuma si nici acest sampon fara sulfati nu face. In schimb, scalpul si parul se simt curate si revigorate dupa folosire, parul capatand un luciu sanatos si firele rebele fiind mai “organizate”.sampon fara sulfati

Cleanserul miroase foarte bine, are un parfum discret si nu ramane pe par mult timp. In cazul meu, cu un par usor uscat, rebel chiar din crestet, fara probleme ale scalpului, a fost prielnic, ba chiar m-a dus doua zile in stare foarte buna, fara a arata neingrijit. Impreuna cu uleiul de varfuri de la Kitoko, face echipa foarte buna, atat de buna incat am folosit acest ulei chiar si pe parul copilului meu de 6 ani pentru a-i descalci carliontii dimineata.

Ati gasit in saloane pana acum aceste produse?

O zi minunata va doresc!

XOXO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?