Persil Discs 4 in 1 [Pachet de testare BuzzStore]

detergent capsuleDaca nu folosesti inca un detergent capsule, lasa-ma sa iti arat de ce ar trebui sa alegi Persil. Daca crezi ca pretul unei cutii de detergent capsule este mai ridicat lasa-ma sa te conving ca e de fapt mai ieftin la fiecare ciclu de spalare.

Dupa 4 ani de la ultima campanie Persil (MixCaps) si mai multi ani de cand am avut parte de diferite surprize din partea celor de la BuzzStore, iata ca ma declar din nou impresionata. Doua cutii diferite cu acelasi scop dar cu orientare diferita: o cutie cu detergent capsule pentru rufe albe si o cutie cu detergent capsule pentru rufe colorate. In plus, datorita kitului BuzzStore, am bucurat si 10 prieteni care au fost surprinsi si incantati de micul cadou si de mirosul emanat de acesta.

Aparent, rolul unui detergent este usor: se dizolva, indeparteaza petele si lasa miros placut dupa ce face toata treaba asta. Practic, acele pete, dar si mentinerea in stare buna de functionare a masinii de spalat poate fi influentata nu doar de calitatea detergentului dar si de felul in care acesta se prezinta. Totodata consumurile cresc exponential odata cu programul ales, detergentul folosit si cu gradul de murdarie, asa ca, treaba unui detergent de rufe pare mai grea daca e sa judecam la rece.

Am tendinta, atunci cand folosesc detergent pudra, de a pune mai mult decat trebuie pentru un ciclu de spalare normal. In timp, asta duce la alergii sau dermatite cauzate de hainele insuficient clatite, depuneri pe furtunul de evacuare, depuneri in dozatorul pentru detergent si, desigur, la cresterea poluarii prin concentratia mai mare de substante de curatare pe care le eliminam prin apa reziduala. Pentru a stopa acest ciclu vicios ar trebui sa dozam mai bine detergentul dar, parca mereu e un “pitic pe creier” care te indeamna sa mai pui “doar asa ca sa fii tu sigura ca se curata bine!”.detergent capsule

Masinile de spalat mai scumpe au o optiune denumita EcoBubble care ofera o spalare doar cu bule, altele ofera spalare la rece sau doar cu aburi, alti producatori ofera pungute cu diferite substante care inlocuiesc detergentul de rufe pana la 1 an de spalari. Optiuni de economisire si de reducere a poluarii exista si, cum nu sta in firea omului sa isi infraneze majoritatea tendintelor, Persil a venit cu o solutie simpla de detergent capsule predozat. Exact cat iti trebuie pentru a spala o masina de rufe, fara a folosi adjuvanti in indepartarea petelor si fara a folosi balsam de rufe.

Persil detergent capsule vine predozat si compartimentat in 4 camarute fiecare avand un rol precis: putere de indepartare a petelor, stralucire, prospetime de durata si grija fata de tesatura. Enzimele continute in doza de detergent lichid sunt inglobate intr-un gel care se dizolva foarte repede in contact cu apa, astfel creste puterea de curatare in timpul spalarii iar gelul este indepartat pana la finalizarea ciclului de spalare.

O cutie de 22 buc  Persil detergent capsule costa in medie 30 lei si poate fi gasita atat in magazinele online cat si in cele offline. Iar daca e sa faci un calcul  simplu, o spalare cu dozare de 100gr detergent pudra/ciclu de spalare plus un capacel de balsam, costa mai mult in medie cu 40%, depinzand de marca. Te provoc sa faci si tu un calcul cu detergentul, balsamul si solutia de indepartat pete pe care le folosesti acum cu scopul de a obtine haine curate, culori vii mai mult timp, usor de calcat si cu miros proaspat care dureaza.detergent capsule

Daca vrei si tu sa faci parte din comunitatea BuzzStore si sa testezi cele mai noi aparitii de pe piata, sa pastrezi produsele gratuit si sa transformi si punctele acumulate in bani, te invit sa te inscrii la acest link!

O zi minunata!

XOXO

2 comments

  1. Rosioru Marilena says:

    L-am testat si eu in cadrum campaniei. din cele 22 capsule mai am doar 5. l-am folosit la fiecare spalare. mi se pare o inovatie, ma ajuta sa economisesc mult timp si bani! #Buzzpersildiscs #Buzzpersil4in1

Leave a Reply