Tratament pentru regenerarea parului – Kitoko Nutri Restore

tratament pentru regenerarea paruluiUn tratament pentru regenerarea parului iti poate salva parul inaintea foarfecii. Kitoko, un brand nascut in Marea Britanie dar de inspiratie africana prin denumire (“kitoko” in Africa Centrala inseamna “frumos”) a imbogatit gama de ingrijire a parului cu produse ce readuc echilibrul parului tau.

Se stie ca, de multe ori, solutia este una interna insa, inainte de a incepe sa cumparam de la plafar suplimente alimentare pentru par sau, mai rau, sa apelam la sampoanele de cai, totodata un trend ascendent printre majoritarea celor care se lupta cu diferite probleme ale parului sau scalpului, trebuie sa dam o sansa unui tratament de regenerare a parului. De multe ori acest tratament de regenerare a parului nu va avea efecte imediate, insa daca alegem o varianta profesionala de produse macar la sfarsitul asteptarii se vor vedea si primele rezultate.

Setul conceput ca si tratament pentru regenerarea parului este compus din trei produse: Cleanser si Balsam din gama Nutri restore si Crema de indreptare a parului Kitoko Arte, impreuna dand denumirea setului Smooth Rejuvenator.

Cleanserul si balsamul de par din gama Nutri Restore amesteca extractele naturale cu tehnologia electron acceptor. Fiecare produs a fost creat pentru reintinerirea si intarirea parului fragil, deteriorat si pe care s-au aplicat tratamente chimice, lasand parul refacut si protejat impotriva deteriorarilor ulterioare.tratament pentru regenerarea parului

Samponul Nutri Restore are o formula blanda pe baza de extracte naturale din hibiscus, ceai verde, lalea de foc, karite, vitaminele A & E, FNH si argila smectica pentru indepartarea impuritatilor si hranire. Totodata, formula sa cu pH intre 4.0-5.0, protejeaza culoarea parului vopsit si lasa parul moale, maleabil si indreptat. La fel ca si ultimul sampon fara sulfati, nici acest cleanser nu face multa spuma insa lasa parul curat si revigorat, cu un miros care persista putin dupa spalare.tratament pentru regenerarea parului

Balsamul Nutri Restore este recomandat pentru utilizare frecventa si are un pH intre 3.5-4.5. Formula imbogatita cu hibiscus, ceai verde, lalea de foc, Tamarin, karite, vitaminele A & E si FNH pentru hranire si indreptare, protejeaza culoarea parului si vine in continuarea muncii incepute de sampon prin oferirea unui par maleabil si indreptat.

Crema de indreptare a parului din gama Kitoko Arte este poate una dintre cele mai bune creme de indreptat parul pe care le-am avur pana acum. Recunosc totusi, ca parul meu este unul preponderent drept, doar ca este rebel de la crestet pana la varfuri.

Crema de indreptare se aplica pe parul uscat cu prosopul, chiar si o singura dozare are efecte miraculoase 2 zile consecutive, in conditiile in care doar usuci parul cu foehnul si atat, fara coafare. In conditiile in care doresti o indreptare mai de durata va trebuie sa folosesti echivalentul de produs ce reiese din  3-4 apasari de pompita si apoi sa coafezi parul asa cum il faci in mod obisnuit. Un singur lucru e clar cu aceasta crema: nu vei mai folosi niciodata placa de par si nu vei mai suporta vreodata efectele ei asupra parului.

Kitul poate fi gasit in saloanele profesionale, trebuie doar sa intrebi daca la salonul tau se poate gasi acest tratament pentru regenerarea parului!

O zi minunata!

XOXO

Lasă un răspuns