Refectocil – ser pentru gene si sprancene

ser pentru geneAcest ser pentru gene si sprancene iti poate fi de folos indiferent daca te-ai pensat excesiv si nu iti mai cresc sprancenele sau doar genele sunt programate genetic sa fi mici si rare. Iata un ser pentru gene de la Refectocil care ajuta sa ai acea privire seducatoare pe care orice femeie si-o doreste!

De cand ma stiu am avut sprancene cu fire pe ici-colo si nu auzisem pe atunci de ser pentru gene si sprancene. Cand am fost adolescenta nu m-a deranjat foarte tare si ma amuzam cand auzeam fetele cat de tare se chinuie sa le aiba cat mai subtiri, perfect aliniate, niciun fir sa nu iasa de pe linia perfect curbata ce era “spranceana perfecta”. Cand am mai crescut si am inceput sa folosesc in mod constant machiajul, s-a schimbat si trendul, astfel, acele sprancene liniare au devenit ceva “retro”. Sprancene stufoase, pline, pensate ici si colo cu mare tact astfel incat sa dea impresia de naturalete “imblanzita” erau deja pe coperta revistelor de fashion.

Chiar daca au trecut multi ani de atunci, sprancenele pline au ramas in trend, asa ca eu iar am ramas inafara lui. Sprancenele mele parca au norocul de a se incadra mereu in acele cateva procente de persoane care nu apartin niciunui stil.

Multi ani m-am hotarat sa fac ceva in privinta asta, sa le fortez intr-un fel cresterea asa ca de-a lungul timpului am consumat cateva sticlute bune de cel mai miraculos tratament indicat de toti: uleiul de ricin. La un moment dat ajunsesem sa miros a ulei de ricin constant, chiar si in zilele in care nu il aplicam. O usoara modificare a calitatii firului de par s-a putut observa dupa mai bine de un an, insa nu a putut fi vorba de o crestere a lor sau de umplere a unor goluri, cu atat mai putin de noi fire de par acolo unde nu erau deloc.

Lipsa firelor de par in anumite zone ale sprancenelor este de regula rezultatul pensatului excesiv al zonei sau tesut cicatrizat. La mine insa e o problema destul de simpla: lipsa foliculului in zona dintre sprancene. Nu poti creste par acolo unde el nu este programat genetic sa creasca.

Cu toate astea, nu mi-am pierdut speranta in diversele tratamente care apar pe piata si promit cresterea genelor si a sprancenelor in cateva saptamani. Cel mai recent este un ser distribuit la noi de Romspa, pe nume Refectocil.

Refectocil este o afacere de familie, ale carei baze au fost puse in Austria. Compania a fost fondata la Viena in 1930 iar toate produsele marca Refectocil sunt dezvoltate in laboratoarele proprii Gschwentner Haarkosmetik. Intregul flux al produsului, de la prelucrare la ambalare si transport sunt garantate a fi facute la cele mai inalte standarde, fiind vandute in peste 50 de tari de peste 60 de ani.
Desi toate produsele Refectocil au un rol esential in dezvoltarea brandului, cel mai popular produs al lor este vopseaua de sprancene si gene Refectocil Color care ofera o aplicare simpla si culoare de pana la 6 saptamani.

Acum ceva timp in urma am testat de la ei si vopseaua de sprancene care, ca si calitate si rezistenta dupa vopsire duce mai mult decat cea folosita de cosmeticiana mea in acest moment.ser pentru gene

Acest ser pentru gene si sprancene Refectocil promite o accelerare a cresterii genelor si sprancenelor din confortul casei, cu o aplicare usoara si rapida. Rezultatul pe care il putem obtine in urma tratamentului de 6 saptamani este o densitate a genelor si sprancenelor, ceea ce se traduce intr-o privire mai seducatoare, mai intensa, amplificata fara alte produse de machiaj.

Dupa 3 saptamani de folosire nu poate fi vorba de crestere intensiva a sprancenelor insa dupa 5 saptamani anumite sectiuni cu goluri pe care le aveam in sprancenele deja rarite de lipsa foliculului, au fost umplute cu noi fire. Firele existente deja au iesit din conturul lasat de cosmeticiana acum 2 saptamani in urma, ceea ce mie nu mi s-a intamplat niciodata. De regula, un pensat ma tine o luna in stare buna, ma duc doar la retus, acum insa am fire care cresc mai repede decat de obicei, ceea ce e dovada clara ca acest ser pentru gene si sprancene este unul eficient.

Romspa pune la dispozitie acest ser pentru gene pe site, alaturi de alte produse pentru ingrijirea genelor care garanteaza ca va pastra etalonul de calitate deja impus in cei 60 de ani de existenta.

O zi placuta va doresc!

XOXO

 

Leave a Reply