Descopera avantajele oferite de rigole dus

rigole dus

Daca nu ai instalat rigole dus hai sa vezi de ce trebuie sa o faci precum si criteriile dupa care trebuie sa le alegi!

Baia reprezinta locul in care nu numai ca ne ocupam de igiena personala dar si locul in care ne relaxam dupa o zi stresanta. Tocmai din acest motiv este important sa ne asiguram ca avem parte de tot confortul necesar pentru a ne simti cat mai bine. Baia trebuie sa fie dotata corespunzator si sa beneficieze de acele elemente care pot asigura notiunile de igiena si de intimitate dorite.
In consecinta, instalarea unor rigole dus poate sa contribuie foarte mult la acest aspect si pot sa devina obiectele sanitare potrivite pentru o baie moderna.

De ce ar trebui sa incepi sa folosesti rigole dus?

Igiena corporala presupune si utilizarea de diferite produse precum sampoane, balsamuri, sapunuri, masti de par, etc. Este important de stiut faptul ca produsele folosite in asociere cu apa trebuie sa fie deversate in locuri speciale astfel incat reziduurile sa nu constituie nici o problema din punct de vedere sanitar si nici estetic.
Samponul sau gelul de dus folosit in timpul dusului se scurge mai greu creand imposibilitatea de a curata in mod eficient baia. Tocmai de aceea, instalarea unor rigole dus poate sa se dovedeasca a fi o alegere inspirata. Aceste rigole dus favorizeaza o scurgere eficienta a apei rezultate de la dus. Este instalat in pardoseala, aspect care face curatenia sa fie mai usoara.

Care sunt avantajele acestor rigole dus?

Cel mai important avantaj pe care il ofera este faptul ca asigura scurgerea eficienta a apei. Rigolele de dus sunt echipate cu grile eficiente care opresc elementele de mari dimensiuni sa se scurga pe teava impreuna cu apa.
Aceste rigole dus sunt eficiente iar instalarea si intretinerea lor se face foarte usor. Se pot instala chiar si in apartamente, asadar nu exista foarte multe restrictii in ceea ce priveste instalarea lor. Totusi, atunci cand doresti sa faci o astfel de schimbare este important sa apelezi la un instalator profesionist care poate realiza o lucrare de calitate.
Produsele de acest tip pot sa fie gasite cu usurinta in magazinele de profil iar preturile sunt deosebit de avantajoase. Mai mult de atat, aceste rigole dus sunt comercializate impreuna cu toate accesoriile necesare asadar, tot ce va mai costa in plus va fi executarea lucrarii propriu-zise de echipa de profesionisti.
Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi instaleze rigole dus in detrimentul sistemelor de scurgere obisnuite iar acest lucru vine ca o tendinta moderna deloc de neglijat atat din partea designerilor cat si din partea arhitectilor. Specialistii in domeniu recomanda acest tip de scurgeri intrucat este recunoscuta performanta lor dar si randamentul oferit pe termen lung. In plus, se incadreaza foarte bine in peisajul bailor moderne, aspect care este visat de foarte multe persoane.
Daca iti doresti si tu o baie moderna, complet functionala si eficienta din toate punctele de vedere, instalarea unei rigole dus reprezinta un aspect care merita sa fie luat in considerare. Dar inainte de a lua o astfel de decizie iti recomand sa discuti cu un instalator pentru a vedea daca este posibil sa se realizeze o astfel de schimbare.

O zi minunata!

XOXO

One comment

Leave a Reply