Album Fotocarte: amintiri pastrate in siguranta cu Minialbum.ro

album fotocarteUn Album Fotocarte este varianta moderna de a-ti salva amintirile. Minialbum face din cele mai importate amintiri ale tale o carte pe care sa o rasfoiesti ori de cate ori te cuprinde melancolia.

“Trecutul e noaptea iar amintirile, candele care, cu vremea, se sting” spunea Octavian Goga si, avand in vedere firea umana, a uita e firesc. Insa odata cu acest sistem al uitarii in care ne este “eliberat” spatiu in memorie mai ceva ca de pe un hard, uitam si intensitatea celor placute care au influentat dezvoltarea noastra pana in prezent. Unii spun ca tu, cel din prezent, nu esti decat cel care erai in trecut adunat cu cel care vei fi si impartit la mijloc. Nimic nu poate ajuta un om sa fie ceea ce este decat ceea ce a fost si nimic nu il motiveaza decat ceea ce va fi, asadar prezentul este trecutul care te impinge de la spate si viitorul cate te trage catre el.

album fotocarteCu cat treci prin viata cu atat anumite amintiri te parasesc facand loc altora, mai noi, pana cand, doar un miros sau o imagine iti mai poate aduce aminte de ele. Omul nu uita insa cu adevarat ceea ce e important, el stocheaza, arhiveaza si face asta mereu, inconstient, pana cand elementul declansator isi face aparitia si, ce element mai frumos decat imaginile dintr-un album fotocarte!

Pe vremea bunicilor pozele erau valoroase si, intr-o viata, daca acumulai cateva zeci de la cele mai importante momente insa azi, arta fotografiei e la indemana oricui are un smartphone. Asadar, cum sortezi amintirile, cum le cataloghezi si cum te asiguri ca nu se pierd printre miile de date care se vor perinda prin telefonul tau? Cea mai veche metoda este printarea lor si, cum printarea pozelor nu se mai face ca altadata, un album fotocarte este cea mai buna varianta de a pastra intacte amintirile cele mai pretioase.album fotocarte

Minialbum mi-a facut din nou placerea de a-mi printa amintirile si, ca de fiecare data, focusul meu a fost catre micuta mea domnisoara. Primul album fotocarte l-am dedicat aproape in exclusivitate micutei iar cel de-al doilea am vrut sa fie mai mult un album de familie, mai ales ca pe tati nu il prindem prea des in poze nici atunci cand e acasa. Am ales imagini din concediul familiei, poze cu familia extinsa si, spre mandria celei mici, am intitulat albumul “Micuta campioana” deoarece cuprinde majoritatea momentelor sale de glorie in tenis.album fotocarte

Acest album fotocarte de la Minialbum.ro poate fi personalizat dupa placul fiecaruia, poti pune intr-o anumita ordine pozele, poti alege modelul copertei si il poti denumi direct pe site. Ulterior, primesti pe mail un draft de minialbum in cazul in care doresti sa schimbi ceva inainte de a-l da la printat. Pretul unui album fotocarte este unul mic insa amintirile sunt de nepretuit.

Amintirile sunt cele mai duioase randuri pe care le-am subliniat in cartea vietii. Recitindu-le la batranete, ne coboram cu mintea spre vremile acelea care pe atunci ne entuziasmau, dar care astazi numai ne mangaie singuratatea (Vasile Conta)

Tu cum pastrezi vii amintirile? Preferi sa ai poze printate sau doar stocate in format electronic?

O zi placuta!

XOXO

3 comments

  1. Mezei Bernadett says:

    Un articol superb ce m-a incurajat sa comand si eu un Minialbum! De mult ma gandesc sa plasez o comanda dar acum m-am hotarat! O sa aleg pozele mai frumoase din mii de poze din viata micutelor mele, momente speciale cat am fost doar doi, sotul si eu, apoi a intrat in voata noastra Julia, si nu peste mult timp s-a marit familia cu Anna. Si eh prefer varianta printata a pozelor. E mai la indemana, e mai personala, le putem rasfoi oricand stand pe canapea.
    Am si uitat sa spun: Felicitari si succes in continuare micutei voastre!

  2. Maria Eliza (Elena) says:

    Felicitări pentru tot ceea ce realizați! Articole interesante și de mare folos.

Leave a Reply