Benefit Cosmetics Big Lash Adventure – 3 mini-mascara care te vor “maxi-incanta”

Benefit CosmeticsBenefit Cosmetics lanseaza un nou pachet conceput din cele 3 mascara exceptionale pe care le au in acest moment. Pachetul se numeste Benefit Cosmetics Big Lash Adventure si se gaseste la Sephora la un pret de 120 lei.

Benefit Cosmetics Big Lash Adventure este un nou set de mascara in varianta travel size pe care l-am luat de la Sephora atunci cand am fost la deschiderea Starbucks Suuceava dar despre care nu am reusit sa va spun prea multe la acel moment. Am mers cu gandul ca imi voi lua doar mascara Bad Gal de la Benefit, in varianta travel size care sa imi ajunga pana imi aduce “Mosul” varianta full size, asa cum i-am solicitat.

Sunt o femeie careia nu ii plac barbatii care stau pierduti privind in gol la raftul de cosmetice pentru cadoul perfect pentru ca apoi sa aleaga acelasi parfum cu care nu da gres niciodata! Eu imi ajut sotul, ii spun exact ce vreau cadou iar daca el nu reuseste sa il cumpere in timp util, ma asigur ca il voi primi pe curier, in acelasi timp in care il laud pentru cadoul generos de anul asta 😉 Eu zic sa nu ne mai chinuim barbatii si sa asteptam sa ne citeasca gandurile sau sa ne impresioneze, ne iubesc, ne-au zis-o deja de vreo 3 ori in zece ani, sunt sigura ca daca se schimba ceva ne vor anunta 🙂

Odata cu vizita la Starbucks, profitand de faptul ca nu eram insotita de varianta mini a sotului meu, am intrat in Sephora si am decis sa fac putin “sampling” prin diferite tipuri de mascara. Asa am ales o cutiuta tare dragalasa cu 3 variante mini ale celor mai reumite mascara de la Benefit Cosmetic: Bad Gal, Trey’re real si Roller Lash. “Volum, alungire sau curbare?” este intrebarea de dimineata atunci cand imi fac machiajul de peste zi.

Toate cele 3 mascara rezista foarte bine intreaga zi, nu le gasesti prelinse pe sub pleoape si nini nu gasesti “firimituri” din ele pe langa ochi. Calitatea Benefit nu se dezice!

Mascara BadGal Bang! este cea care m-a facut sa cred din nou in potentialul unei mascara de la Benefit Cosmetics, mai ales dupa ce Better Then Sex nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor (afla aici detalii despre produse de machiaj dezamagitoare!). La fell ca orice mascara si aceasta nu pare cine stie ce la primele aplicari, insa dupa 2 zile te poti baza pe un volum bine conceput, fara efect de panza de paianjen al genelor. Am avut doua variante travel size in final de luna asta voi trece la varianta full size.

Mascara Trey’re Real ajuta la crearea unui efect de alungire. Problema asta nu o am euconsider ca genele mele naturale sunt destul de lungi astfel incat sa imi permita folosirea in bune conditii a ochelarilor si sa nu imi perturbe vederea prin atingerea lentilei ochelarilor. Daca aplici in mai multe straturi efectul este unul remercabil insa si pentru un machiaj simplu, clasic, de zi, fara multe pretentii, arata minunat.Benefit Cosmetics

Mascara Roller Lash a fost cea care am folosit-o cel mai putin pentru ca m-am cam atasat de primele doua. Nu am folosit niciodata ondulator de gene pentru ca nu am fost niciodata genul de femeie fancy, am fost mereu pe fuga sau cu treaba si am perseverat in machiajul meu simplu de cativa ani incoace. Mascara Roller Lash face posibila ondularea genelor fara a folosi alte ustensile. Efectul nu e unul de “ochi uimiti” dar e unul foarte bun pentru cele ca mine care poarta ochelari pentru ca ne pune in evidenta culoarea ochilor.Benefit Cosmetics

Toate cele 3 mascara le-am luat in varianta de culoarea neagra, toate au cate 4g si fiecare din ele te tine cu brio minim 2 luni cu aplicari zilnice. La Sephora costa 120 lei si poate fi comandat si online.

Cateva produse Sephora Benefit care mi-au placut de-a lungul timpului au si trecut din varianta travel size in cea full size in doar cateva luni iar unul dintre ele ar fi blush-ul care este remarcabil.

Pe voi ce produse banefit Cosmetics vau fidelizat sua pe care ati dori sa le incercati cat de curand?

O saptamana minunata!

XOXO

One comment

Leave a Reply