Carte cu activitati Frozen – O zi perfecta de vara pentru Olaf [Jumbo activity set]

Carte cu activitati FrozenO noua carte cu activitati Frozen ne-a ocupat timpul in perioada sarbatorilor, mai ales ca in aceeasi perioada am vazut si la cinema Frozen 2.

Daca luna trecuta Brainbox ne-a pus la incercare memoria si spiritul de observatie, de data aceasta o noua carte cu activitati Frozen ne-a umplut timpul intr-un mod util si distractiv. Desigur ca, solicitarea viitoare a micutei domnisoare a fost sa ii iau si urmatoarea carte cu activitati Frozen din set, dupa ce am iesit de la filmul Regatul de gheata 2. Interesul ei pentru aceasta poveste si personajele ei este oarecum sprijinit si de mine. Am invatat aproape pe de rost replicile din prima parte a filmului, pe care l-am vizionat doar de vreo 200 de ori, adica de fiecare data cand era ora mesei celei mici.

Prima carte Frozen cu activitati si abtibilduri cu Ana si Elsa a fost primita acum mult timp si s-a dovedit a fi o adevarata provocare la anumite activitati la acea vreme, fiind una dintre primele carti pe care am inceput sa lucram. Ulterior, lucrurile au devenit mai simple, mai ales cand am descoperit colectia de carti Larousse de la Editura Rao (aici detaliat despre ultimele fise de lucru grupa mare).

Aceasta carte cu activitati Frozen este de fapt o impletitura fructuoasa intre diferitele activitati pe care un copil le poate face, imbinand pofta de lectura cu desenatul, coloratul, jocul de rol, stampilatul, lipitul de abtibilduri dar si activitati generice impuse de a doua parte a cartii. Cu acest prilej se dau la set si ustensilele pe care cei mici le pot folosi in parcurgerea tuturor activitatile propuse de carte: carioci, creioane clasice, creioane cerate, ascutitoare si stampile.Carte cu activitati Frozen

Setul contine: Carte de povesti si jocuri, 21 creioane colorate, 8 carioci, 4 figurine de carton, 2 coli de stikere, 2 stampile, 1 ascutitoare.

Dupa parcugerea povestii despre cum omul de zapada Olaf petrece o zi perfecta pe plaja impreuna cu Ana si Elsa se trece la a doua parte a cartii ce consta in diferite activitati avand la baza personajele din poveste. Astfel, se va cere recunoasterea diferentelor dintre doua imagini, asamblarea unor piese de puzzle, completarea unor siruri logice folosind cele doua stampile sau chiar gasirea anumitor cuvinte intr-un rebus sau decodarea mesajelor secrete ale Elsei. Unele activitati au fost complet noi, pe cand altele le-am mai intalnit si in alte carti. Ca si concluzie, gradul de dificultate este pentru un copil de 5-6 ani, cei mai mici de atat nu ar putea rezolva toate activitatile, in cel mai bun caz ar face uz de creioane si carioci.Carte cu activitati Frozen

Daca si voi aveti o impatimita a personajelor din Regatul de Gheata, setul ce contine aceasta carte cu activitati Frozen, este unul complet, incluzand chiar si figurine 3d pe care cei mici le pot asambla singuri.

O seara minunata va doresc!

XOXO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?