Normens sau, de ce cateodata nu ti-ai dori sa fii femeie!

normensNormens este un nou medicament obtinut din fuziunea a celor mai eficiente plante in tratarea sindromului premenstrual si al mentruatiei. Normens are la baza plante si nu este un medicament hormonal.

Incepe lombar, apoi se inteteste. Cand credeam ca de data asta e ok, incepe sa ma doara burta, sa am senzatia de balonare ca si cum as fi mancat peste masura, o senzatie de caldura interioara… Incepe cu crampe tot mai dese, apoi cu nervi declansati din nimicuri. pe care imi vine greu sa ii stapanesc. Nici cafeaua de dimineata nu mai e buna, as gusta dintr-un biscuite dar parca are alt gust, ma irita faptul ca ma suna mama la telefon. Telefonul de serviciu suna si, inainte de a raspunde, trebuie sa imi suprim starea de nervozitate astfel incat sa pot purta o discutie decenta si concludenta cu interlocutorul meu. Reusesc de fiecare data si asta ma sperie. De obicei nu ma complic sa imi ascund sentimentele pentru ca in majoritatea timpului nu imi pasa, iar in acea perioada a lunii nepasarea mea ajunge mult sub zero.

Uneori incerc sa iau calea “sanatoasa” si sa fac o plimbare pentru ca, putin aer prinde mereu bine, chiar si atunci cand te misti ca un nonagenar fara cadrul dupa tine. Nu merge de fiecare data, iar atunci cand nu merge ma refer ca trebuie sa ma asez dupa fiecare 50 de pasi pentru ca simt ca si cum as avea oasele fixate cu suruburi intre ele. Atunci cand ajung pana la cea mai apropiata farmacie, pana la care fac mai bine de 10 minute de mers, adica mai bine de 1000 de pasi, ma simt ca si cum as fi castigat maratonul si iau pastila de ibuprofen ca un drogat care si-a luat in final doza.

Insa nu a fost mereu asa! Imi aduc aminte ca pana sa nasc ma gandeam ca unele dintre femei exagereaza sau au o toleranta mica la durere insa, karma is a “peach”! Asa ca iata-ma-s, cu toata durerea mea, cum o data pe luna imi doresc sa nu fi fost femeie.normens

De curand am participat la campania de testare pentru un supliment care se zice ca ar regla menstruatia si ar reduce din durere, pe nume Normens. Nu am luat niciodata mai mult de un ibuprofen si plasturi Barza pentru alinarea durerii din timpul menstruatiei si am fost tare curioasa sa vad cum as putea scapa de durerile menstruale folosind aceste pastile.

In primul rand m-am documentat sa nu fie nimic pe baza de hormoni, ceea ce nu a fost cazul, Normens  este un supliment alimentar, din ingrediente active 100% naturale, fiind singurul din Romania care contine extracte  de Vitex agnus-castus si Maca, cele mai cautate si utilizate doua plante pentru reglarea ciclului menstrual si pentru ameliorarea simptomelor premenstruale.

Cum pachetul l-am primit exact in perioada cu pricina, am asteptat cateva zile ca sa incep tratamentul, timp in care am avut timp sa ma consult si cu medicul specialist.

In urma perioadei de testare nu am observat schimbari in periodicitatea menstrei ci doar o reducere a durerii si a fluxului, ceea ce e un mare plus de la dureri schiloditoare si sangerari abundente la ceva catusi de putin mai suportabil. Totodata, nu am mai avut crampe atat de puternice dar a persistat senzatia de prea plin  ca dupa o masa copioasa.

Daca va aflati in una din cele cateva cazuri prezentate mai sus, din punctul meu de vedere este un supliment care ajuta ca durerea sa fie mai suportabila. Corpul omenesc este dictat de variabilitatea lui si rezultatele obtinute de mine sunt specifice organismului meu, asadar, e posibil ca acest supliment sa regleze si menstruatia insa eu nu am vazut o diferenta notabila.

Voi ati incercat acest supliment? Ce alte metode de gestionare a neplacerilor si durerii folositi in acea perioada a lunii?

O zi minunata!

XOXO

Leave a Reply