Opreste transpiratia excesiva si mirosul neplacut cu Perspirex

transpiratia excesivaTranspiratia excesiva este un inconvenient si poate crea anxietate, depresie si auto-izolare. Perspirex este antiperspirantul cu tehnologie brevetata impotriva transpiratiei si mirosului neplacut. Conceput pentru persoanele cu nevoi speciale de control al transpiratiei, Perspirex vine sub forma de antiperspirant cu bila dar si sub forma de lotiune pentru maini si picioare. Confort, Strong sau original?

Transpiram fiziologic, natural, ca un mecanism de termoreglare. Prin mecanisme mai complicate, transpiram cand suntem bolnavi, tot ca sa ne scadem temperatura corpului si sa eliminam o parte din toxine.  Insa ce faci atunci cand esti sanatos dar totusi faci un lac in palme, pe crestet sau la axila? Transpiratia in exces se numeste hiperhidroza.

Hiperhidoza sau transpiratia excesiva reprezinta un raspuns exagerat al glandelor sudoripare avand drept consecinta o crestere a cantitatii de sudoare, peste normal. Hiperhidroza poate parea un fleac insa nu mai este atunci cand ai o pata mare de transpiratie la axila, cand iti transpira mainile in asemenea hal incat nu poti tine un pix in mana sau nu poti purta orice fel de incaltaminte pentru ca transpiri excesiv. Hiperhidroza am avut si eu, acum vreo 12 ani, iar la acel moment era ceva nou. Nu auzisem de Perspirex asa ca mi-am gasit sursele de informare din diferite forumuri online. Pot spune ca lucrurile ar fi stat altfel daca as fi avut atunci la indemana Perspirex.

Totul incepe cu transpiratia excesiva: mai intai dai vine pe vreme, pe soare, pe emotii, pe retentia de apa si alte cauze pentru care nu s-a stabilit o relatie de cauzalitate cu problema ta. Cert e ca nu e nimeni de vina, hiperhidroza este de multe ori o dereglare a glandelor endocrine si, ca orice afectiune, se poate trata. Insa pana la gasirea unui tratament eficient e posibil ca transpiratul sa ne duca la pierderea respectului de sine, la isolare, la depresie si anxietate.

Putina lume stie ca Perspirex este un bun aliat impotriva transpiratiei excesiva, care are o tehnologie brevetata care impiedica iritarea pielii. De multe ori antiperspirantele puternice pot crea iritatii insa acest lucru nu se intampla cu Perspirex daca respecti cativa pasi:

  1. Nu aplica Perspirex pe pielea umeda sau cu leziuni
  2. Aplica mereu Perspirex seara, atunci glandele sudoripare sunt mai putin active
  3. Aplica Perspirex in cateva seri consecutive pana la obtinerea efectului dorit pe timpul zilei
  4. Spala dimineata locul unde ai aplicat Perspirex pentru a elimina excesul de produs. Efectele sale se mentin chiar daca faci dus
  5. Nu purta haine bune dupa aplicarea Perspirex, e posibil ca ele sa se pateze
  6. Poti aplica si un deodorant usor inaite de a-ti incepe ziua, acesta nu va altera efectele Perspirex
  7. Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine: Original, Strong, Confort sau Lotiune.

Folosesc Perspirex o data pe saptamana si efectele se observa si se mentin chiar si in perioadele in care nu il aplic bune perioade de timp, ceea ce pentru mine este un mare progres. Pentru mine era problematic orice anotimp si, indiferent de vreme, efort sau stres, transpiram excesiv. La acel moment am apelat la alt traament dar dupa ani, Perspirex ma ajuta sa imi mentin efectele obtinute atunci, pe termen lung.

Voi l-ati incercat? Ce varianta v-ar placea sa testati?

Stay safe!

XOXO

Leave a Reply