Publishing Office -magazin online de birotica pentru munca de acasa

biroticaPublishing office este un magazin online de birotica! Aici gasesti orice produs de birotica si papetarie ti-ai putea dori pentru ca munca de acasa sa iti mearga lin si cu spor!

Daca credeai vreodata ca lucrurile nu se vor schimba prea mult, prea curand, iata ca in ultimele 3 luni au facut-o! Poate nu in domeniile de interes direct pentru tine, poate ca s-au schimbat in mai rau dar poate..totusi poate criza actuala ne-a facut sa ne reajustam prioritatile in balanta vietii. Unul din ele este jobul si toate produsele de birotica ce vin la pachet cu desfasurarea muncii. Indiferent ca  prioritatea ta e sanatatea, bunastarea financiara, familia, iubirea, jobul sau vreun hobby care iti ocupa mult timp, anul acesta cu siguranta te-a facut sa iti reevaluezi fluxul “tehnologic” prin care reuseai pana atunci sa obtii rezultatele dorite.

Probabil ca daca aceasta criza ne prindea cu vechile telefoane cu butoane, fara internet si fara livrari la domiciliu, am fi tanjit mai mult dupa apropiere sociala fizica. Odata cu avantajele epocii in care traim se numara si comenzile online,  indiferent ca iti hranesti o pasiune pentru fashion, gastronomie sau doar lucrezi de acasa. Acest lucru a ajutat foarte mult la mentinerea si relansarea unor afaceri iar magazinele de birotica se afla printre cele esentiale in perioada de izolare si munca de acasa.

Cand intervine instinctul de autoconservare, viata sociala si orice deplasare inafara ariei de confort ti se pare primejdioasa. Traseul catre munca si programul de munca este unul dintre ele, mai ales atunci cand exista posibilitatea sa lucrezi de acasa. Iar cand munca ti se muta acasa, ai nevoie de produse de birotica.

De regula nu e mare chin sa le procuri offline insa, cand toate afacerile neesentiale sunt inchise iar tu nu ai ustensilele necesare pentru desfasurarea activitatii de acasa, te gandesti ca singura solutie este comandarea lor de pe internet. Publishing Office este unul dintre acele magazine de birotica ce iti ofera la un bun raport calitate/pret tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti desfasura in bune conditii munca de acasa.

Sunt multe provocari atunci cand lucrezi de acasa, iar diferitele aparitii amuzante de pe retelele de socializare nu au facut decat sa sustina aceasta afirmatie. Procurarea de birotica nu ar trebui sa fie una dintre preocuparile tale elementare atunci cand jonglezi cu munca si cu familia in acelasi timp.birotica

E posibil ca aceasta oportunitate, care pana de curand ti se parea din ce in ce mai mult nerealizabila pe termen scurt, sa te fi luat si pe tine prin surprindere. Probabil ca, obisnuit fiind sa ai mereu toate “ustensilele” la locul de munca, ai uitat de micutul spatiu personal in care iti mai faceai ocazional treaba si de acasa.  Probabil ai neglijat intentionat “biroul de acasa” pentru a nu fi tentat sa “dezechilibrezi” fragila balanta prin a-ti aduce munca acasa, insa acum e motiv de bucurie! Poti lucra de acasa si timpul petrecut pregatindu-te pentru munca sau stand in trafic, este acum timp in plus pentru tine si familia ta.

Si pentru ca esti unul dintre fericitii care vor lucra de acasa, ti-am facut o lista cu ce trebuie sa te “inarmezi” pentru ca treaba de acasa sa mearga ca pe roate:

  1. Hartie A4. Indiferent ca lucrezi mai mult online si trimiti rapoartele doar in varianta lor electronica, ai nevoie de imprimanta si de foi A4 macar sa iti listezi declaratia pe propria raspundere. Ca sa nu mai vorbim ca poti face un business paralel printand cunoscutilor aceste declaratii, cand majoritatea locatiilor cu xerox sunt inchise.
  2. Instrumente de scris. Un birou e musai sa aiba un instrument de scris! Indiferent ca iti iei notite dintr-o sedinta pe skype sau ca iti notezi o super idee pe care altfel ai uita-o, ai nevoie de pix, creion, text marker si orice alte instrumente de scris la care te-ai putea gandi,
  3. Suport pentru instrumente de scris. Cu cat mai sofisticat cu atat mai bine. Astfel, ai cateva locuri pentru instrumentele de scris, unul pentru banda adeziva, pentru post-it-uri, agrafe, etc.
  4. Post-it-urile sunt esentiale. Pentru mine, personal, sunt foarte folositoare, mai ales ca vin in atat de multe culori, modele si marimi. In plus, daca esti mai apropiat de varianta lor virtuala poti folosi Sticky notes pe Desktop.
  5. Capsatoarele si perforatoarele sunt perfecte pentru o buna gestiune a documentelor.
  6. Impreuna cu cele doua de mai sus ai nevoie de bibliorafturi si dosare pentru arhivare. Acestea doua sunt cu atat mai importante cu cat ti se va cere probabil sa prezinti diferite documente si/sau rapoarte periodice.
  7. Calculatorul de birou se poate dovedi a fi util dar, dacanu vrei sa te aglomerezi le poti folosi pe cele incluse in softul telefonului sau al calculatorului.
  8. Ceai si cafea. Probabil, ca multi altii, printre care si eu, te-ai obisnuit sa bei cafeaua dimineata la munca impreuna cu colegii. Nu e nicio problema, o conferinta pe skype si o cafea buna dimineata impreuna cu cateva minute de “small talk” te face sa simti ca ionca mai esti parte a unui colectiv. Separati dar impreuna puteti sa incepeti ziua mai cu spor.

PublishingOffice iti pune la dispozitie tot ce iti trebuie in materie de birotica, tu doar vii cu spatiul si cu cheful de munca! De la articole scolare, accesorii pentru birou, organizare si arhivare, instrumente de scris si produse de menaj, ai destule de unde poti alege astfel incat perioada de munca de acasa sa fie facuta mai cu spor, fara dureri de cap inutile. In plus, este un loc bun de und epoti lua diferite jocuri si articole educative pentru copilul tau: glob pamantesc, lapioane, carioci, acuarele, dar si pentru treburile administrativ gospodaresti.

Noi am primit un glob pamantesc care ne-a incantta din prima clipa. Fie pentru ca mi-am dorit de cand eram mica unul si nu l-am obtinut, fie pentru ca imi aminteste zilnic ca lumea e un loc atat de mare si ca noi nu cunoastem decat o frantura din el. Globul pamantesc nu ne invata doar geografia ci ne ajuta sa anticipam si sa planuim urmatoarea vacanta in conditii sigure.

Leave a Reply