Lego Hidden Side – o noua aventura marca Lego

Lego Hidden Side nu este pentru fetite, asa cum este Lego Friends sau Lego Disney, insa e considerat ca fiind unisex. Cu o tematica oarecum infricosatoare, Lego Hidden Side vine cu o aplicatie care face opera finala sa prinda viata.

Lego Hidden Side nu am mai avut pana acum tocmai datorita faptului ca mi se pareau prea inspaimantatoare pentru micuta mea domnisoara insa, mi s-a dovedit ca temerile mele au fost neintemeiate. Am incercat sa evit asamblarea lui seara insa, pana la urma l-am asamblat de cum a venit pentru ca, recunosc, nerabdarea era si din partea mea.

Lego Hidden Side este un joc de Lego complet, tematica difera, fiind ca de Halloween, piesele sunt universale si se potrivesc cu alte piese din alte seturi Lego si se imbina foarte usor comparativ cu seturile Lego contrafacute. Recunosti un set Lego original daca are sau nu scris LEGO pe suprafata superioara a pieselor, la cerculete.

Ce trebuie sa faci ca sa te bucuri de o experienta de realitate augmentata (AR) este sa construiesti statia de metro bantuita. Vei avea piese inclusiv cu paianjeni, fantome, gheare enorme si lilieci. Jocul are 4 minifigurine: Jack, Axel Chops, Scrimper si Waylon. Dupa ce termini de asamblat toate piesele, descarca aplicatia Hidden Side din ApppStore sau GooglePlay si apoi scaneaza setul construit. Te vei putea bucura de un joc de-a dreptul incitant. Vaneaza fantome, rezolva mistere, infrunt-o pe Lady E, sefa fantomelor, si ajuta-l pe Jack sa scape din lumea digitala bantuita! Aplicatia poate fi descarcata de mai multe persoane si jucata in grup.

De departe, Lego Hidden Side, este o noua etapa a jocurilor Lego. Chiar daca forma pieselor nu s-a schimbat de mai bine de jumatate de veac (a ramas aceeasi din 1958), aplicatia duce jocurile la un nou nivel in care imbina folosirea indemanarii in asamblarea jocului cu privilegiile oferite de dispozitivele inteligente.

Anul acesta planuiam sa ajungem cu cea mica si in parcul tematic Legoland in Germania insa, din pacate, cu toata situatia curenta nu cred ca ma mai aventurez pe nicaieri si prefer sa ma limitez la frecventarea locurilor deja stiute. Fara sa cad in plasa paranoii sau a exagerarilor de orice fel, cred ca cea mai buna varianta de concediu anul acesta e sa ne montam un cort pe iarba din spatele curtii si sa dormim acolo noaptea. In plus, in zilele ploioase cand stam acasa avem diferite jocuri de construit  de la Engino Toys sau Lego astfel incat sa ne ocupam timpul in mod util si distractiv sau mai facem din cartile cu fise prescolari.

Voi cum va ocupati timpul in perioada asta ploioasa? Copiilor vostri le place sa construiasca seturi Hidden Side? Ce parere aveti de aplicatia interactiva ce vine in completarea setului? Puteti gasi acest set Lego pe Libris impreuna cu alte seturi la preturi mici!

O zi minunata!

XOXO

Leave a Reply