Costum de baie romanesc Piera. Pentru vara care o meriti nu pentru cea care o ai!

costum de baieA venit vara si nu ai un costum de baie nou? Alege unul facut de un brand romanesc si devino parte activa a relansarii economice. Ceea ce cauti la un brand strain poti avea si de la un brand romanesc, uneori poti fi chiar surprins de calitatea si originalitatea produselor!

De la sutiene Piera la body-uri, neglije-uri si pijamale, parca mai lipsea un costum de baie ca sa intregeasca oferta, deja vasta, a producatorului romanesc de lenjerie intima, Piera. Iar daca inca nu ai gasit un costum de baie dupa gustul tau in acest an, inseamna ca ar trebui sa cauti mai aproape de casa. Uneori ceea ce avem nevoie este chiar in fata ochilor nostri insa nu putem vedea din cauza propriilor preconceptii, deseori, nefondate.

Suntem atat de orbiti de visul american, german sau italian incat, uneori, pierdem din vedere visul romanesc. Poate ca nu exista grad de comparatie intre ele dar trebuie avut in vedere ca tot noi suntem in masura sa il schimbam. Asa cum intr-o firma, cea mai de pret resursa este resursa umana, asa este si cu tara. O tara este pe atat de buna pe cat ii sunt cetatenii.

Dupa ce am fost grav loviti de criza economica din 2008-2009, care a afectat grav economia si, asa fragila, a tarii noastre, iata ca din nou trebuie sa ne dovedim patriotismul. Situatia mondiala cauzata de Covid-19 faca ca noi toti sa fim impreuna, dar separat. Impreuna in dezordine si separat fiecare cu dezordinea lui. Tine de noi sa ne sustinem, sa fim responsabili, sa cheltuim mai chibzuit pentru ca, adevarul e ca, lucrurile nu vor mai fi niciodata ca inainte.

Poate ca nu e vara la care am sperat, cu concedii anulate sau luate cu frica, cu o vacanta prelungita inca din martie, cu incertitudinea inceperii scolii si nesiguranta locului de munca, cu stresul infectarii si limitarea iesirilor inutile. Nu ne mai putem permite “sa ne pierdem” in multime, in ganduri, in festivaluri, la gratare sau prin munti, iar masca si igienizantul sunt acolo sa ne aduca aminte de asta.

costum de baie

Poate ca nu e vara in care iti vei etala corpul lucrat la sala inca de anul trecut, poate ca nu e vara in care iti vei trai o frumoasa poveste de dragoste de-o vara si nici vara in care nu prea vei dormi sau te vei praji la soare cu o bere rece langa. Dar singura vara de anul asta: capricioasa, semi-calda, partial cu miros de libertate si partial cu miros de igienizant si mancare la pachet, e vara care s-a lasat greu venita si care a adus mai multe ploi decat primavara, e vara aia in care nu mergi in concediu din cauza Covid-19 nu din cauza ca nu iti permiti, e vara plimbarilor in aer liber si a distantarii sociale, a incercarii de a reusi impreuna, dar separat sa iesim din criza.

Pentru mine e vara aia in care voi purta un costum de baie langa o piscina gonflabila pentru copii, asezata pe un sezlong in gradina plina cu flori de camp. Anul asta, Piera a vrut sa imi aduca aminte ceea ce uitasem: ca e vara chiar daca nu e cea care mi-am dorit-o, e vara chiar daca nu voi merge anul asta la nicio piscina si nu voi pleca in niciun concediu. Ei si-au dorit sa imi instituie o stare de vara interioara, sa rememorez  verile trecute si sa incerc sa ma bucur si anul asta de vara, cu micuta mea in intimitatea noii noastre case.

Asadar, am primit de la Piera un costum de baie ce s-a nimerit sa fie intr-una dintre culorile mele preferate: maro!costum de baie

Setul Malawi contine doua piese, un sutien cu burete soft preformat si un slip clasic cu talie joasa. Ambele sunt facute dintr-un material rezistent la apa din mare sau din piscina, raze UV si creme de protectie solara fara a se decolora. Pe langa printul modern in nuante de maro-bej-ruginiu, sutienul este decorat cu benzi maro cu noduri. Ambele piese sunt opace, fine, cu proprietati de uscare rapida, putand fi spalate si dezinfectate prin spalarea la 40 grade.

La mare nu voi merge anul asta iar de bai de soare nici nu poate fi vorba, asa ca vara asta, acest costum de baie nu va vedea decat curtea si umbrela de soare, racorit fiind periodic de stropii de apa ai pistolului de jucarie cu care cea mica uda pisica. Nu e vara care mi-o doream dar e o vara! O vara plina de provocari si analiza, de redistribuire a resurselor, de reevaluare a prioritatilor, de regasire a sinelui in agitatia zilnica.

Pentru vara de anul acesta incearca un costum de baie produs in Romania. Fii fashion si in acelasi timp solidar, ajuta-te si ajuta-ne pe toti prin decizia de a cumpara produse autohtone.

Cum e vara asta pentru voi? Ce va lipseste cel mai mult anul asta? O fi libertatea sau dorinta de a evada, dorinta de a te “pierde” sau de a te “regasi”?

O zi minunata!

XOXO

One comment

Leave a Reply