Joc de constructie cu bile si 5 variante de modele

joc de constructieNe-am dorit acest joc de constructie cu bile inca de acum cateva luni. Acum ca, in sfarsit, a ajuns in posesia noastra, a adus la un loc pe tatal inginer si fiica lui iubitoare de Lego.

Acest joc de constructie este diferit fata de ce am avut pana acum. De la varianta cea mai simpla pana la varianta mai complicata cu mai multe piese, jocul de constructie este o lectie de fizica. Rezultatul final nu este unul static, ba chiar dimpotriva, este o sursa plina de distractie, activata de cele 6 bile de sticla.

Cu ajutorul acestui joc de constructie am reusit sa explicam cateva lectii de fizica, atat cat a inteles micuta: forta de greutate, contragreutate si gravitatia. Bilele din sticla au jucat un rol foarte important si  in educatia pisicii, care a fost mai mult decat bucuroasa sa le ascunda de Bianca si sa dea curs unei zile intregi de-a v-ati-ascunselea.joc de constructie

Denumirea oficiala este “Labirint cu bile“, dar este in esenta tot un joc de constructie, care combina eficient misterele labirintului cu numeroasele posibilitati de combinare ale pieselor. Pachetul contine 5 variante de asamblare cu grade diferite de dificultate, insa posibilitatile sunt limitate numai de imaginatia fiecaruia. Bilele se rostogolesc prin tub cu mare viteza, traversand intregul labirint iar cele 80 de piese garanteaza o distractie nu doar pentru copilul casei ci si pentru orice alt animalut de companie pe care il aveti. De la roticele la tuburi si de la piese in forma de cochilie la cele tip palnie, traseul bilutelor din sticla devine din ce in ce mai interesant la fiecare lansare.joc de constructie

Acest joc de constructie asigura distractia in familie cateva ore, cam atat dureaza pana sa fie asamblat in toate variantele sale si pana se stinge interesul fata de mingiutele lansate in toate punctele de acces. Jocul este produs in Franta si nu este recomandat copiilor cu varsta de pana la 3 ani deoarece contine piese de mici dimensiuni. Copiii de peste 5 ani sunt cei mai buni destinatari pentru acest tip de joc de constructie pentru ca au mai dezvoltata motricitatea fina fata de copiii cu varste mai mici.

Labirintul cu bile de la Buki Franta poate fi gasit pe Libris, iar in aceasta perioada este cu pret redus. Chiar daca nu ajunge anul asta sub brad, este oricum un joc de constructie potrivit pentru weekendurile petrecute in familie in perioada de izolare.

Voi cum va petreceti timpul cu familia?

O zi minunata!

XOXO

Leave a Reply