Seductie si senzualitate: sandale dama piele de la Giulio, din 1992

sandale dama pieleCauti sandale dama piele si afara inca ninge in martie? Nu-i nimic, mai multe reduceri care conteaza la cele mai elegante sandale de dama de la Giulio! Retur si schimb de marimi gratuit in timp ce te bucuri de ultimii fulgi de nea cu ciocolata calda in mana!

Cu vara in suflet si cu o pseudo primavara afara, la mijloc de martie mi-am comandat sandale dama piele. Imi place vara, imi plac plimbarile lungi prin parc cu fetita mea insa imi plac si iesirile in familie intr-un cadru mai elegant. Oricat de mult mi-ar placea sandalele cu talpa joasa, pe care le consider nu doar foarte confortabile dar si perfecte sa imi mentina o inaltime decenta pe langa cei din jurul meu, iata ca de data asta am ales incaltaminte cu toc. Dupa ideea ca viata incepe cand iesi din zona de confort, abia astept sa indur noi dureri de spate si de picioare dupa ce aproape 10 ani am purtat incaltaminte cu talpa joasa.

Mai in gluma, dar nu prea, nu stiu cand am incetat sa mai port sandalele cu toc, cand am inlocuit “provizoriu” incaltamintea eleganta cu cea comoda, cand am redus din feminitate si am plusat la mamicie. Poate cand am constatat ca nu pot sa car si copil si carucior pana la etajul 3, poate cand am vazut ca nu pot sta aplecata tinand de manute copilul ce abia invata sa mearga sau poate in toti cei aproape 3 ani in care l-am carat in brate. Da, veti spune ca asa l-am invatat, dar tot ce l-am invatat e sa stie ca in bratele mele isi gaseste iubirea neconditionata, siguranta, adapostul, sa stie ca bratele mele ii sunt tot timpul deschise. Pe la 4 ani trageam eu de ea sa o iau in brate si nu mai era interesata.

Undeva, pe undeva, am uitat sa ies din stadiul de mama si am ramas acolo, cu papuci cu tot, cu sandale dama cu talpa joasa, cu slapi, balerini si tenesi pregatita sa alerg in ajutorul cuiva, pregatita sa alin dureri, sa dau sticla cu apa, sa strang in brate pe cineva care crede ca se descurca singur.

Anul asta mi-am promis ca il voi petrece mai mult in aer liber si drept urmare comanda de sandale dama piele nu prea si-ar vedea rostul, asa-i? Insa mi-am propus ca fiecare iesire in oras cu familia sa fie facuta intr-o maniera mai eleganta. Asadar, putine dar bune vor fi iesirile noastre, in care voi avea ocazia sa ma simt din nou feminina, sa port sandalele cu toc asortate cu o geanta rosie la care tin mult si pe care am pastrat-o prea mult timp nepurtata. In acest sens, am ales sandalele din piele cu toc de 6cm denumite Melynda Basso.sandale dama piele

O impletire cu succes a confortului, contemporanului, feminitatii si senzualitatii culorii rosii, sandalele Melynda sunt o declaratie de iubire pentru vara mult asteptata si dezvolta o compatibilitate mare atat cu fuste, rochii cat si cu jeansi. Interiorul este din piele de culoare nude si contine burete pentru extra confort. Asocierea dintre piele si materialul transparent mi s-a parut foarte bine facuta, mai ales ca ofera o iluzie optica in care alungeste piciorul. Abia astept sa ii port, intre timp, reinvat mesul pe tocuri prin casa mai ceva ca o adolescenta inainte de balul bobocilor.sandale dama piele

Urmatoarea pereche de sandale dama piele a fost aleasa cu o destinatie specifica: nunta, sau cel putin un eveniment festiv. Dupa ce majoritatea nuntilor s-au amanat din cauza situatiei globale, m-am gandit ca mi-ar prinde bine o pereche de sandale dama care sa aiba un toc mai stabil. Planuiesc sa dansez mai mult, sa ma distrez mai mult, mai ales ca toti suntem nechefuiti de mai bine de un an de zile de cand pandemia a interzis astfel de distractii. Rafinate, elegante si foarte statornice, tocurile de 9 cm ma vor propulsa undeva la inaltimea de 1.86 cm.

Mi-a placut foarte mult culoarea pe care eu as numi-o simplu un roze, dar Giulio a facut-o sa sune mult mai bine: “rose prosescco box si cu efect oglinda”. Sunt inalti, impunatori si eleganti, asa ca de nunta, sau cum s-ar numi evenimentele la care vom participa, cu putin noroc, anul asta. Dupa ce voi masteriza mersul pe tocuri de 6cm voi creste miza la 9 cm. Asa ca daca ma va gasi cineva gatind in jeggings si sandale cu toc sa nu credeti ca am luat-o razna, ci doar astept nuntile!

La Pantofi Giulio puteti schimba marimea sau returna produsul gratuit insa, din comanda mea a reiese ca marimile sunt compatibile. Am comandat marimea 40 si s-a dovedit ca nu sunt discrepante nici de marime nici de grosime a piciorului.

Hai sa ne reamintim cum e sa fim din nou feminine! Macar ocazional, sa purtam sandalele cu toc, sa ne aducem aminte cum ne simteam seducatoare, alintate, feminine, chiar daca acasa ne masam zona lombara sau ne “rearanjam” degetele de la picioare. Cine a spus ca frumusetea implica sacrificii, sigur s-a gandit la tocuri!

O zi minunata si o primavara cat mai calduroasa! Hai cu vara!

XOXO

Leave a Reply