Set de magie- trucuri usoare pentru micutii magicieni!

set de magieCauti un set de magie pentru micutul tau?  Copilul tau trece prin perioada in care isi doreste sa invete trucuri magice si sa impresioneze musafirii sau colegii? Majoritarea sunt fascinati de magie, iar acest set de magie ii ajuta sa isi faca propriul lor numar de magie cu peste 25 de trucuri magice!

Am un copil care se tine de farse, asa ca nu prea m-a surprins alegerea ei atunci cand mi-a cerut un set de magie de pe Libris! Cum este abonata a diferitelor canale cu copii care prezinta astfel de jucarii, si-a dorit si ea sa faca propriul numar de magie. Pana la aflarea trucului, misterul actului in sine este absolut fascinant si, deseori, greu dezvaluit pentru curiosi. Asa a fost si in cazul celor 3 seturi de magie din luna aceasta, care au creat magie si uimire in acelasi timp.

Primul set este cel mai usor. “Micul Magician – Bila si cupa magica” consta intr-o iluzie. Cupa este impartita in doua, in prima este mingea, pe care o arati publicului. Le poti propune sa o ia si sa o puna in buzunar pentru veridicitate. Apoi, dupa o incrucisare de cuvinte magice, bila, aparent, revine in cupa, dar de fapt este o iluzie. Cum se face? Un magician nu isi dezvaluie niciodata secretele!set de magie

Al doilea set este putin mai complex si consta in folosirea magnetilor in crearea iluziei de schimbare a culorii si formelor zarurilor! “Micul Magician – Zarurile fermecate” contine doua trucuri: in primul veti putea schimba un zar negru intr-unul alb, iar apoi, din acelasi zar negru veti putea obtine 8 cuburi mici de diferite culori. Dupa rostirea cuvintelor magice si, eventual, a folosirea unei baghete magice, micul magician va putea preschimba cu o simpla agitare a flaconului transparent, cubul negru in cub alb sau cuburi mici colorate. Pentru copiii de 7 ani este foarte usor de folosit si foarte fascinant pentru audienta tanara sau adulta! Iluzia este implinita si magia domneste in aer in timp ce micul magician pastreaza aura de mister in jurul trucului, nedezvaluindu-si secretele.set de magie

Al treilea set contine mai bine de 25 de trucuri si ustensilele necesae pentru a le duce la capat. “Micul Magician – 25 de trucuri” incepe cu trucul inmultirii banilor, cel mai asteptat truc pentru noi toti. Partea proasta e ca poate inmulti doar monede nu si bancnote!

Setul contine talerul magic, cutia fermecata, o capsula transparenta, butoanele fierbinti, 3 baghete colorate, zaruri “magice”, cardul calaretilor si multe alte trucuri. Instructiunile secrete continute de carticica sunt foarte detaliate pentru fiecare truc in parte. La inceputul cartii insa, inainte de a trece la partea practica, micutul magician trebuie sa repete cu voce tare codul magicienilor, acela de a nu dezvalui secretele, promisiunea de a exersa fiecare truc foarte bine si promisiunea de a livra distractie pentru orice audienta.

Nu mai astepta! Ia si tu setul de magie pentru micutul tau magician!

O zi magica!

XOXO

Leave a Reply