Petele sunt bune, acum exista Persil Deep Clean!

Persil Deep CleanPersil Deep Clean duce curatenia hainelor la un alt nivel de haine curate si improspatate si incurajeaza iesitul afara, ca doar de stat in casa ne-am cam saturat fiecare dintre noi! Pete pe haine? Nu-i nimic! Inseamna ca esti afara, traindu-ti viata!

Daca anul trecut spaima de virus ne-a tinut in casa, anul asta ploile ne-au sabotat majoritatea vacantelor planuite la inceput de vara. Dar nu-i nimic! Vom profita din plin de restul zilelor calduroase, chiar daca asta inseamna pete mai multe si haine mai murdare. Nu cred ca am resimtit pe deplin cat de tare ne-a fost dor sa iesim afara, sa ne plimbari liberi la orice ora, fara restrictii si fara masca! Poate ca de anul trecut ne-am obisnuit sa fim “incorsetati” de reguli sau de frici, astfel incat acum, inca pasim timizi catre ceea ce anii trecuti era obisnuinta!

Vara asta o vom trai din plin! Vom bifa cat mai multe concursuri de tenis, ne vom zbantui, vom escalada, vom fugi si ne vom arunca in valurile marii. Anul asta vom pune pe primul loc activitatile in aer liber si vom renunta la cinema si malluri, vom manca in aer liber, il vom simti cum ne umple plamanii, il vom cauta la munte, la mare, in locuri cu putini turisti pentru ca sa fim doar noi, creand legaturi, conexiuni, la alte niveluri nu doar la cel fizic.Persil Deep Clean

In sprijinul vietii traite din plin vine un detergent pe masura, o noua generatie de detergenti meniti sa scoata petele la fel de repede cum am iesit noi din casa dupa renuntarea restrictiilor. Detergentul Persil Deep Clean nu discrimineaza hainele albe de cele colorate asa ca le curata la fel de eficient. Mai adaugi si niste servtele anti-transfer in cuva pe langa capsula de Persil Deep Clean si nici nu trebuie sa le mai separi. Cine are timp de separat haine cand afara e atat de frumos?

Insa nu doar curatarea in profunzime este ceea ce promote detergentul gel si capsula Persil Deep Clean ci vei obtine si alte avantaje folosindu-le:

• Asigura stralucirea hainelor tale si previne aparitia nuantelor de gri;

• Ofera prospetime de lunga durata hainelor;

• Protejeaza fibrele.

Iar pentru ca un aspect foarte important este mediul de care vrem s ane bucuram in continuare, Persil Deep Clean are invelisul capsulei complet solubil in apa, iar ambalajul detergentului gel are o cantitate redusa de plastic folosita, fiind totodata si reciclabil.Persil Deep Clean

Pentru hainele tale curate atunci cand te bucuri de viata, pentru natura care te inconjoara si te primeste cu bratele deschise atuni cand vrei sa o explorezi, pentru aerul curat si o cantitate mica de emisii de carbon, Persil Deep Clean este alegerea numarul 1.

O zi parfumata, plina de experiente noi!

XOXO

Leave a Reply