Fairy Max Power – detergentul de vase eficient si economic

Fairy Max PowerFairy Max Power este iesit pe piata de curand si deja s-a dovedit a fi nu doar un produs indispensabil ci si unul ce adauga un plus de economie in portofelul tau. Hai mai jos sa vezi toate avantajele noului detergent de vase!

Fairy Max Power este un detergent lichid de vase, asa cum stim bine cu totii, insa, ce nu se stia pana acum era faptul ca acesta a urmat un proces de imbunatatire, atat in ceea ce priveste compozitia cat si in prezentarea sa. De la noi arome la un nou recipient, Fairy Max Power se declara inamicul grasimii si prietenul bugetului tau. In continuare vei putea vedea avantajele pe care le aduc aceste noi schimbari.

Fairy Max PowerRecipientul greu de manevrat (mai ales daca ai cumparat un detergent lichid de vase la 1 l), capacul care se deschide greu cu mainile ude sau pompita care se murdareste sau se strica, dozarea prea mare sau insuficienta sunt doar cateva aspecte ce tin de ambalarea produsului pe care Fairy Max Power le-a eliminat cu o singura rezolvare: recipient cu susul in jos, cu capac antiscurgere. In plus, avantajul nu e doar ca ai dozarea care trebuie prin apasarea mai usoara sau mai intensa, ci poti folosi pana la ultima picatura din detergent fara sa trebuiasca sa adaugi apa ca sa diluezi solutia. Stim cu totii ca, odata diluat, detergentul nu mai are aceeasi putere de curatare si mare parte din el trece efectiv prin burete deoarece se transforma din gel in … apa cu gel.Fairy Max Power

Un alt avantaj pe care noul Fairy il aduce consumatorilor este o putere de curatare sporita. Astfel, speli mai putin la aceeasi cantitate de vase si te poti bucura de mai mult timp liber, facand ceea ce iti place. Petele de grasime sau cele de mancare uscata peste noapte (atunci cand nu ai chef sa speli vasele seara) sunt cele doua mari probleme la mine, de cand micuta mea considera concediul de crestere copil prilejul potrivit sa ceara cate un fel diferit de mancare la fiecare masa. Nici diversificarea nu ajuta la imputinarea vaselor de spalat! Astfel, mai mult gatit inseamna mai multe pete si implicit mai multe vase de spalat. Fairy Max Power acopera vasele cu un strat antiaderent in care grasimea nu are nicio sansa sa ramana timp indelungat, facand viitoarele spalari din ce in ce mai usoare!

Fairy Max Power vine in trei noi arome fermecatoare de arbore de ceai, lamaie si rodie, unele din ele testate deja si in recipientul clasic cu capac.

Ati incercat noul Fairy Max Power?

O zi minunata!

XOXO

Leave a Reply