Cumparaturi de Craciun! Mai sunt 24 zile pana la Craciun

cumparaturi de CraciunIn fiecare an, fac cumparaturi de Craciun cu mult inainte de sarbatoarea propriu-zisa. In acest fel am timp sa imi planific bugetul, sa urmaresc cele mai bune oferte si sa gasesc mereu marimile care ma intereseaza. Hai sa vezi cu ce am inceput anul asta!

Imi place sa fac cumparaturi de Craciun. Imi place sa stiu ca ii pot face pe cei dragi mie, fericiti, sa ii surprind placut. De cativa ani, imi fac cumparaturile mai devreme. Nu imi place inghesuiala specifica sarbatorilor, atat din magazine cat si in perioada de livrare. In plus, e greu de tinut evidenta comenzilor, de adus in casa produsele pe care, in mod normal, le aduce Mosul si se regasesc sub brad in dimineata de Craciun si e mult mai greu de ascuns pe undeva unde copilul nu va fi tentat sa isi bage nasucul.

Profit de perioada in care fac cumparaturi de Craciun ca sa iau din timp si diferite produse la pret bun pentru zilele de nastere la care Bianca este invitata. Traind intr-un oras care nu ofera multe variante de a alege un cadou decent pentru un copilas, nu mai vreau sa fiu pusa in situatia in care sunt anuntata de pe o zi pe alta ca avem invitatie la ziua nu stiu carui coleg(a). In cel mai rau caz, isi aduce aminte Bianca, seara, la ora 20 ca maine merge la petrecere!

Asadar, pe langa cumparaturile propriu-zise, adaug cate un item sau doua din categoria fete/baieti. Aleg de regula jucarii sau hainute. Asa ca, anul acesta prin martie am comandat mai multe hanorace si veste de la Zara, iar acum, in noiembrie, am comandat pijamale si planuiesc sa comand de Black Friday niste jocuri/jucarii. Imi fac un stoc si de acolo Bianca alege ce si cum i se potriveste copilului la a carei petrecere merge.cumparaturi de Craciun

Revenind la cumparaturile de shopping, anul asta am avut un nou membru al familiei la care sa ma gandesc 🙂 Iar ca sa nu revenim la rivalitatea dintre primul nascut si noul nascut, am ales acelasi tip de cadou pentru fiecare dintre ei.cumparaturi de Craciun

Cadourile din partea mea constau intr-o pijama cu modele festive de la Sofiaman (Christmas Story). In fiecare an comand de la ei si sunt in mod constant multumita de alegerile mele. Anul trecut i-am daruit Biancai o pijama foarte frumoasa (model Funky) si a purtat-o intens. I-a placut foarte mult si a devenit pijamaua ei preferata. Tot de acolo, anul trecut am comandat pentru mine si mama cate un halat din bumbac organic care se simte extraordinar pe piele. Nu este de purtat iarna, insa vara iti mangaie pielea mai ceva ca satinul.cumparaturi de Craciun

In plus, am urmarit ofertele celor de la Dedoles si am prins campania 1+1 la sosete, plus o reducere substantiala la fiecare pereche de sosete/lenjerie intima/papuci de casa. Imi place foarte mult conceptul celor de la Dedoles si cum isi prezinta marfa, imprimeurile sunt foarte vesele si produsele de calitate. Partea proasta e ca in majoritatea timpului, produsele sunt destul de scumpe, o pereche de sosete ajungand aproape de 50 de lei, iar livrarea se face foarte greu, produsele venind tocmai din Slovacia. Luand-o din timp, am gasit la reducere majoritatea produselor pe care mi le doream, astfel vom completa cadoul cu cate o pereche de sosete amuzante si cate o pereche de papuci de casa!

Continuand cu cadourile pentru copii, Zara si H&M au fost magazinele care m-au inspirat sa cumpar cadouri din partea lui tati si din partea bunicii (Da! tot eu le aleg si pe cele din partea lor, ei doar vin cu finantarea :). Astfel, micutii se vor innoi cu cate o vesta de iarna si cu cate un set de caciula cu manusi. Suplimentarea cu jucarii se va efectua de pe Noriel sau Elefant, in functie de oferta de Black Friday. O oferta foarte buna am gasit si pe CLD Innovating. De la casute de papusi, castele la trotinete si triciclete multifunctionale pana la accesorii pentru prietenii nostri necuvantatori sau accesorii pentru bebelusi, cu siguranta vei gasi niste produse cu un raport bun calitate/pret.

cumparaturi de Craciun

Dupa o vara intreaga in care aproape toate veniturile mele au luat calea tenisului, prin echipamente, deplasari, cazari, antrenamente si iar antrenamente, a venit timpul ca toamna sa imi innoiesc, oarecum, garderoba. Cel putin la anumite articole unde alaptatul nu este o problema, am ales de pe Zalando, Epantofi, Answear si AboutYou cateva favorite cu care cochetam de ceva vreme. Astfel, geaca de iarna de la Ragwear am luat-o cu estimativ 600 de lei,  geaca de primavara-toamna tot de la Ragwear a costat putin peste 200lei iar vesta Answear Lab a avut un pret bun pentru un brand no name. Asadar, mi-am facut singura cadouri, inainte de Craciun 🙂

Pentru adultii care vor primi cadouri anul acesta, am optat pentru cumparaturi de la Sephora. Un bun shop online este si Notino, insa avand card de fidelitate la Sephora, daca diferenta de pret nu este mare, aleg Sephora. De regula cumpar seturi sau parfumuri cu care am o experienta anterioara, iar acolo unde destinatarul nu imi este prea cunoscut in gusturi, un set de baie ma scoate din impas.

Cam atat in materie de cumparaturi de Craciun anul acesta. Vom fi o familie marita cu +1, iar Sebi va sarbatori primul lui Craciun (si probabil va darama partial bradul si va trage pisica de blana).

Voi cand faceti cumparaturile de Craciun?

O zi minunata!

XOXO

Leave a Reply