Rochia animal print de la Bonprix – chic si atunci cand alaptezi!

rochia animal printRochia animal print de la Bonprix mi-a depasit toate asteptarile deoarece este prima rochie pe care am comandat-o online dupa ce am nascut. Dimensiunile mele sunt cu totul date peste cap in aceasta perioada si am avut o mica strangere de inima dar, in final, toate s-au potrivit cum nu se putea mai bine!

Una dintre primele mele rochii animal print a fost cu mult timp in urma, in perioada pre-kids, cand inca aveam timp de cochetat cu oglinda, aveam timp de probat haine, de machiaj, de aranjat parul, de facut o manichiura cu lac colorat (toate in tihna) fara o figura dragalasa care nu stie ce faci de nu iti petreci timpul jucandu-te cu el/ea. Asa ca as putea spune ca rochia animal print de la Bonprix a fost o alegere melancolica a timpurilor in care reuseam sa ma duc la baie faca spectatori.

Anul acesta nu l-am inceput foarte bine dar sper sa il fac sa functioneze pentru mine macar de acum incolo. Daca nu as fi asociat cuvantul “orfan” pana acum cu propria-mi persoana, iata ca 2023 mi-a oferit un moment pe care  inca nu eram pregatita sa il traiesc. Nu la varsta asta, nu atat de prematur! Asta si-a lasat amprenta asupra intregii fiiinte si asupra tuturor activitatilor mele, dupa cum ati putut observa si pe blog! Am ales sa imi gestionez emotiile offline, chiar daca de multe ori scrisul, pentru mine, s-a dovedit a fi terapeutic.

Luna Februarie este reprezentata de cei doi copii ai mei, care isi serbeaza zilele de nastere si, dupa socul suferit, nu am reusit sa organizam din timp taierea motului celui mic si nici petrecerea de 9 ani a fetitei. Nici nu as fi reusit daca nu ar fi fost sotul meu sa ma ajute si daca nu m-as fi distantat putin ca timp de evenimentul precedent. Bonprix m-a ajutat si el, in sensul ca a facilitat foarte usor un retur al unei piese pe care o comandasem ca si completare pentru rochie si pentru care mi-a oferit in cont un alt bon valoric de care am comandat alte doua piese.rochia animal print

Asadar, rochia animal print de la Bonprix mi-a venit perfect, m-am simtit foarte bine ea in ea, am avut libertate de miscare, am putut alapta si am profitat si de buzunarele laterale pentru a pune un servetel sau chiar telefonul. Materialul este usor elastic, ceea ce m-a facut sa ma simt mai bine cu noile dimensiuni din perioada de alaptare, printul iti ascunde eventualele nemultumiri in materie de corp iar cureaua din talie contureaza frumos una dintre singurele parti ramase inca slim.

Al doilea item de vestimentatie ce ofera mai mult decat vezi in imagini este geaca matlasata de culoare oliv. Dupa parerea mea este un articol vestimentar foarte calitativ conceput, stratul superior este foarte rezistent la vant si ploaie, se curata usor, mentine un confort termic potrivit pentru sezonul de primavara-toamna si se adapteaza in functie de stilul fiecaruia. Eu sunt un nontalent in asocieri fashion si tot am reusit sa ii gasesc un loc in stilul meu haotic dar totusi extrem de simplu.

Un al treilea articol comandat consta intr-o pereche de pantofi pumps din piele ecologica, cu detaliu metalic auriu in partea din fata si toc patrat si jos. Poate ca par de bunicuta dar va asigur ca atunci cand ai mereu 2 copii dupa tine nu iti mai vine cheful de purtat tocuri inalte decat la evenimente speciale (si atunci daca se poate doar de facut prezenta). Pantofii mei cu toc stau in cutii frumos aranjate pe rafturile de sus ale dressingului si nu planuiesc sa ii cobor prea curand. As putea spune ca i-am pensionat anticipat de cand ma incearca din nou sciatica si prefer in locul lor o pereche de incaltaminte cat mai comoda. Asta reprezinta acesti pantofi pumps: comoditate, un aspect elegant (cat sa se vada ca ti-ai dat interesul sa adopti drescode-ul) si sustinere atunci cand copilul simte nevoia sa fie tinut in brate.

Bonprix este unul dintre singurele magazine online de unde comand constant si care ma surprinde placut de fiecare data. Cu siguranta noua colectie de primavara ma va inspira cu noi tinute!

Voi ati comandat de pe Bonprix? Cum a fost experienta voastra?

O zi minunata si plina de bucurii va doresc!

Leave a Reply