Pufies – scutece chilotel pentru o vara plina de aventuri!

pufiesPufies adopta practici sustenabile si inoveaza cu modele inspirate din natura, in noua sa gama de scutece, special creata pentru cele mai atente mamici.

Pufies este un brand de scutece cu care am cochetat si in trecut, mai exact acum 8-9 ani in urma cand micuta mea campioana era cu adevarat micuta 🙂 . Chiar si atunci, pe cand inca nu avea implementata o politica sustenabila, scutecele erau de calitate, nu provocau iritatii micutei mele. Acum, dupa mai bine de 9 ani, pot spune ca lucrurile au evoluat intr-o directie foarte buna!

V-ati gandit vreodata cate scutece se strang la nivelul orasului vostru? Nu vorbim national sau global ci doar la nivel de oras, sau chiar strada. Eu, de exemplu, saptamanal dau la gunoi un sac de 30l plin cu scutece folosite. Nu folosesc servetele umede si prefer sa spal funduletul celui mic la fiecare schimbare, dar daca foloseam probabil ca se mai adauga ceva la cei 30l. Pe luna arunc 4 saci de 30l, pe an as aduna 48 de saci de 30l. Asta doar la un copil, la o casa, intr-un an. V-ati gandit vreodata cate scutece se aduna la groapa de gunoi si cat timp le ia sa se descompuna?

Desigur, o mama este in primul rand atenta la nevoile de moment ale copilului ei, asadar, un scutec ce nu provoaca iritatii, rezistent si care nu lasa afara ce trebuie sa stea inauntru, ar multumi orice mamica. Insa, vorbim de nevoile lui viitoare: aer curat, o planeta curata, un loc verde unde sa poata iesi cu proprii copii, apa curata.pufies

Pufies a gasit o varianta de a imbina cele doua solicitari si a implementat practici mai “curate”, fara ingrediente agresive, fara celuloza albita cu clor, fara parfum, intr-un scutec chilotel cu motive inspirate din natura. Fashion si comod in acelasi timp! Nu s-a oprit insa aici, asa ca scutecele chilotel Pufies Nature au:

  • Canale de 3 ori mai absorbante
  • Asigura protectie impotriva scurgerilor pana la 12 ore
  • Pielea bebelusului ramane uscata si sanatoasa chiar si dupa cele mai dinamice jocuri
  • Bariere duble flexibile pentru o protectie de pana la 99% impotriva scurgerilor laterale
  • Lichidul ramane in scutec chiar si in timpul miscarii

pufiesLa varsta de 16 luni, micutul meu este in plin proces de explorare si nu are rabdare sa astepte pana ii pun benzile laterale ale scutecului asa ca, scutecele chilotel sunt cea mai simpla varianta de a-l schimba rapid. Nu am vrea sa piarda cumva sansa de a vedea ce zgomot produce capacul cand este lovit cu lingura din lemn sau ce miros are aerul din caserola 🙂

Voi ce scutece folositi pentru micutii vostri?

O zi minunata!

XOXO

Leave a Reply