Empties #23

Iata ca s-a terminat si luna asta! Faptul ca s-au adunat un numar impresionant de produse consumate luna trecuta pe mine m-a cam pus pe ganduri! In sfarsit am contorizat unde s-au dus o buna parte din banii mei si cam ce procent din cele de mai jos le-am consumat cu drag si voi urma sa le cumpar si care din ele au fost niste experimente nereusite. Iata-le per ansamblu:empties

Produse de ingrijire a fetei:empties**** Dischete demachiante marca proprie Carrefour. Imi plac foarte mult pentru ca au un pret bun, sunt rezistente si imi ajunge una sa ma demachiez complet. Cele mici le folosesc doar sa imi indepartez oja.

****Demachiant Toleriane de la La Roche Possay. Il folosesc exclusiv de peste un an de zile iar rezultatele se vad: ten fara cosuri, mai hidratat si fara puncte negre. Costa cam 50 de lei si ma tine aproape o luna.

****Demachiant bifazic marca D fiore primit cadou de la prietena mea. Nu sunt mare fan bifazice din simplul fapt ca nu imi curata destul de eficient pielea, o mare parte din substanta se pierde si prefer cremele. Pentru un machiaj facut cu produse profesionale nu e foarte eficient insa pentru un machiaj simplu, de zi, isi indeplineste rolul de demachiant.

****Plasturi pentru punctele negre de la Essence. Le am de ceva timp insa nu am fost foarte multumita de ele. Le mai folosesc din cand in cand cand ma mai apuca  nostalgia 🙂

Produse pentru igiena orala:

empties**** Apa de gura Iwhite si pasta de dinti Iwhite, review complet aici.

****Pasta de dinti Lacalut ramane in continuare preferata mea, sunt sensibila la vremea rece si la vant, mai ales ca in ultima perioada cam asta a implicat starea vremii.

Produse de make-up:empties**** Dizolvant pentru unghii marca AQC (cred), e luata de pe elefant intr-o perioada de reduceri si e complet inutila. E mult mai buna cea de la Cien de care promit sa nu ma mai abat vreodata decat daca voi gasi ceva la fel de bun la acelasi pret mic.

**** Perle bronzante de la Avon. Partea buna e ca mi-au placut atat de mult incat am profitat de fiecare perluta pana zilele trecute cand le-am terminat. Partea proasta e ca se pierd de multe ori cand dai cu pensula, dar asta nu-i nimic ca la ce pret au iti poti permite sa ti le reinnoiesti la fiecare luna.

**** Blush Glam Rose de la Loreal. Daca va vine sa credeti il am de vreo 5 ani, il pastram in speranta ca il voi folosi vreodata. Intr-un final am decis sa ne despartim, rozul nu e de mine.

**** Lac de unghii de la MUA, folosit cu mare drag pana s-a uscat si a trebuit sa il arunc. Recomand ojele marca MUA.

**** Lipgloss marca Cien intr-o nuanta care speram sa fie altfel dar e foarte sidefata si efectul e unul de metal pe buze. Face acea  pelicula alba pe mijlocul buzei si e foarte cleios. Nu mi-a placut deloc.

**** Pensula pentru blush de la Essence. Cam mica, neputiincioasa si ineficienta. Costa putin dar ofera putin.

Produse pentru ingrijirea parului:empties**** Sampon si balsam Dove din gama Regenerate nourisment, pentru par uscat si deteriorat. Le-am primit la set cu inca un ser de par si fac echipa buna atat impreuna cat si separat. Am avut o perioada de experimentare dar e mereu placut sa ma intorc la lucrurile bune din viata mea.

**** Balsam de par de la Bottega Verde cu fructe rosii. Am facut un review complet samponului din aceeasi categorie aici, insa nu l-am incercat impreuna cu balsamul. Singur, balsamul nu ofera mare hidratare si mai mult, se usuca foarte greu cu foehnul. Nu m-a incantat in mod deosebit asa ca raman la Dove.

**** Serumul pentru par deteriorat de la Luiza Essence. In sfarsit l-am terminat dupa un an. Review complet aici.

Produse din categoria lifestyle:empties**** Laptisor de matca de la Albina Carpatina, review complet aici.

**** Hepatoprotector Stoptoxin forte, varianta 30 de capsule si te duc cam 10 zile, cate 3 pe zi. Imi plac ca nu se simte gustul sau mirosul lor la fel ca la alte hepatoprotectoare si au culoarea rosie. Costa cam 30 de lei.

**** Hepatoprotector  Hepasuport de la Sun Wave Pharma, varianta 100 de tablete cura de 16 zile cu cate 2 de 3 ori pe zi. Ideea e aceeasi, protejeaza ficatul in timpul adminstrarii de medicamente. Costa cam la fel, 30 de lei.

Produse pentru ingrijirea corpului:

empties

**** Unt de cocos de la Cococare din secolul in care faceam comanda pe Iherb. Mi-a placut foarte mult in lunile in care pielea imi era foarte uscata, hidrateaza bine si nu are miros de cocos dar este foarte eficient. Il uitasem intr-un colt de dulap insa m-am pus repede sa il termin inainte sa expire. Il recomand cu mare drag.

**** Sapun cu ceai negru de la Senia Soap, review complet aici.

**** Deodorant stick de la Dove in variantele Invisible si Silk Dry, amandoua foarte eficiente si red ca vor mai fi mult timp in categoria asta deoarece imi plac atat de mult!

**** Crema de corp de la Dove. De fapt e o crema universala, eu am folosit-o atat pentru corp cat si seara pentru calcaie si pe maini. Miroase delicat si planuiesc sa cumpar varianta de 250ml deoarece ma tine mai mult.

**** Sapun solid Dove, da sunt un dintre persoanele care inca mai foloseste sapun atunci cand face dus si rareori completez sau folosesc doar gelul de dus. Imi plac ca face o spuma fina si nu usuca pielea.

**** Crema de corp de la Yves Roches cu unt de karite. Mirosul nu e extraordinar dar desigur nu asta caut la o crema hidratanta, dar nici compozitia nu e foarte densa asa ca e undeva intre crema si lotiune. Sunt cumva in dubii cu crema asta, nici da si nici nu.

**** Gel spumant intim de la Cien. NU intru in detalii, stiti cu totii ce face si unde se foloseste, eu doar va spun ca isi merita banii aia putini pe care ii dati pe el. Marca proprie Lidl.

Produse pentru copii:

empties

**** Servetelele umede Happy si Huggies sunt printre primele de pe lista mea catunci cand ii cumpar piticei pentr ca sut si ieftine si bune, am ajuns sa platesc pe ele si 4 lei la Farmacia tei.

**** Servetele uscate de la Oti, bune pentru toate, destul de rezistente si neparfumate.

**** Servetele Mappy, costa vrep 10 lei 4 bucati si le-am folosit la sters manutele dupa ce pitca se juca cu creta. Nu am incredere sa le folosecs in alte zone pentru ca au alcool si mult parfum si sunt foarte subtiri.

**** Sampon/gel de dus de la Bottega Verde, review complet aici.

**** Vita mina C lichida cu gust de capsuni de la Child’s Life, sub marca Secom, costa doar 33 lei pe Farmacia Tei comparativ cu cei aproape 50 de lei pe care ii dau daca o iau de la orice alta farmacie.

Cam astea ar fi “terminatele” mele, va regasiti favoritele in articol?
O zi usoara!

XOXO

Leave a Reply