Sutiene Piera – comode, senzuale si romanesti!

Sutiene PieraSutiene Piera, sustinere la nevoie, senzualitate cu fiecare decolteu si modelare intotdeauna. Noi, femeile, avem multe roluri de indeplinit: mama, sotie, prietena, colega, angajata, fiica, sora insa, mai mult decat atat, trebuie sa fim femei iar lenjeria intima joaca un rol important pentru a fi mereu conectate la propria feminitate.

E drept ca uneori iti e greu sa gasesti chiar si jumatate de ora pentru tine, uneori renunti la o baie lunga in detrimentul unui dus scurt de 5 minute doar ca sa ai timp sa freci de pe covor pata de plastelina sau sa ii faci copilului un mic dejun sub forma unui ursulet. Uneori renunti la a te mai coafa zilnic dar speri sa iti iasa lookul ala din reviste in care vedetele par sa fie intentionat ciufulite in stil usor rock, usor punk, usor sexy, ca si cum nu s-ar fi straduit prea mult sa arate atat de bine. Alteori iti vine greu sa intocmesti o tinuta decenta iar alteori nici nu te mai straduiesti, ca doar, “Stai acasa cu copilul, cat de greu poate fi?”. Colantii si bustierele devin prietenii de nadejde, inlocuind minunatele sutiene Piera si jeansii slim pe care ii purtai odata. Pe colanti porti petele de iaurt si te miri ce alte mancaruri pasate au ajuns pe-acolo si nu ai vazut, iar bustiera sport iti tine in frau “rezerva de lapte” atunci cand alergi ca descreierata dupa copil, dar, la final de zi nu regreti niciun minut iar rasplata iti este cel mai lipicios pupic. Peste toate astea, noi, mamele ne descurcam asa cum putem! Un lucru m-a invatat experienta celor 5 ani de “mamicie”: “O mama odihnita e o mama buna!” iar, o femeie care are putin timp pentru ea, sa se regaseasca, sa se incurajeze singura, sa planga,  sa se descopere, sa isi puna ordine in ganduri, sa faca un pipi fara spectatori si fara ciocanit la usa, rezulta in final a fi o mama exceptionala!”.Sutiene Piera

Doamnelor, inainte de toate am fost femei. Stiu, asta pare taaare demult! Inainte de toate astea purtam tocuri, sutiene piera cu push-up, chiloti din dantela, neglijeuri, aveam grija sa nu depasim conturul buzelor cand ne dam cu ruj, eram la curent cu noutatile mondene, aveam timp sa savuram o cafea, aveam timp de iubit, de ingrijit, de calcat haine, de asamblat tinute si de facut shopping inteligent. Acum insa umblam ca buimace prin malluri si intram mai ales in magazinele unde au si raion de copii, machiajul consta in ruj si rimel, apelam la haine care nu trebuie calcate si purtam cu preponderenta balerini. E timpul sa pui pauza. Rolul de mama e unul dintre cele mai importante roluri pe care le vei avea in decursul vietii insa sa nu uitam ca orice relatie se mentine cu multa munca si uneori cealalta persoana din viata noastra si-ar dori putin mai multa atentie. Atunci e timpul sa redescoperim lenjeria intima sexy pe care am uitat-o intr-un colt, e timpul sa renuntam la bustiera si sa probam cateva sutiene piera cu push-up, e timpul sa incercam o lenjerie intima din tulle si dantela care aprinde imaginatia si ne face sa ne simtim la fel de sexy ca odinioara.

Cu toate ca trupul nu mai este la fel dupa o nastere, stiu sigur ca la unele dintre voi este chiar mai sexy, orice femeie este frumoasa in felul ei si va fi pusa in valoare cu diferite feluri de lenjerie intima. Nu va lasati influentate de moda, trend sau cine stie ce modele de prin reviste, ceea ce e frumos e ceea ce va place voua si ceea ce va face sa va simtiti stapana pe situatie. Nu conteaza ca majoritatea aleg sa poarte tanga, daca pe tine nu te avantajeaza sau nu te simti bine purtandu-i poti alege un chilot brazilian sau un chilot clasic, daca vrei sa ai o talie fara de cusur poti alege un chilot modelator, iar daca vrei ca nicio cusatura sa nu se vada pe sub rochia mulata pe care o porti atat de pasional, alege un chilot fara cusaturi.

In ceea ce priveste sanii, situatia este putin mai dificila mai ales daca alaptezi, dar nu lipsita de comoditate si senzualitate mai ales daca stii ca existe sutiene piera de alaptat. In sarcina am ajuns sa port un sutien cu aproape doua marimi mai mare si apoi am revenit la marimea initiala insa ce nu stiam, era ca, toata perioada cat voi alapta sanii mei vor oscila intre cele marimi, ca vor fi atat de “schingiuiti” de o gura stirba si mica si ca intr-un final va mai dura cam 2 ani dupa intarcare sa redevina tonifiati si nu doua carpe infipte intr-o cupa cu burete.

Atunci cand treci prin toate fazele astea, cand grijile te napadesc din cauza unui nasic sau san infundat, cand esti prea obosita sa te misti de colo-colo, ca sa nu mai vorbim de dus la shopping si sa iti iei haine care sa te treaca de perioada de tranzitie de dupa sarcina, e bine sa scapi macar de grija lenjeriei intime comode. Poate parea un lucru mic insa nu e, mai ales daca ai facut o cezariana si, “Culmea!” bata chilotului vine exact pe operatie, cand proportiile luate in sarcina incep sa scada si,  odata cu ele si, necesitatea purtarii lenjeriei intime cu 1-2 marimi mai mare, cand alaptezi dintr-un san si celalalt, din complezenta, picura si el sau, cand adormi cu un san pe-afara si trezesti, din cauza unei balene de la sutien care ti-a stricat si cele 10 minute de somn decent din ultimele zile.

Indiferent ca esti adolescenta, femeie, mama sau o doamna de o varsta mai inaintata, stii deja ca niste chiloti buni si un sutien cu push-up sunt tot ce iti trebuie pe sub haine ca sa arati bine atat cu ele cat si fara ele, ca sa te simti comoda si sexy in acelasi timp, sa simti ca poti sa te incumeti la cateva pase de tenis sau la cateva miscari de dans senzual. Indiferent de situatie, lenjeria intima de calitate, facuta cu bun gust iti da o doza de incredere suplimentara. Cum niste chiloti buni si niste sutiene piera la fel de bune nu se gasesc oriunde, va fac eu o sugestie care este adecvata ca pret, sexy sau cuminte, cu o gama diversa de produse atat pentru femei cat si pentru barbati, dar si produsa la noi, in Romania.

Cei care zic ca “Romania este o tara de #@#@t!” si ca nu reusim sa facem nimic bun, probabil nu au prins tren(d)ul cu “Proudly Made in Romania”, de la mancaruri, haine, bauturi si … oameni! Multe firme ne fac cinste iar printre ele si Piera.

PIERA SRL, producător român de lenjerie intimă și costume de baie pentru femei și bărbați, este prezentă pe piață din anul 2002 cu articole pentru femei rafinate, elegante, senzuale și cu bun gust, dar și pentru adolescente care apreciază calitatea și stilul. Îndrăznim să seducem prin creativitate şi modă înainte de toate, pentru că PIERA înseamnă lux, rafinament şi frumuseţe!

Piera, producator roman de lenjerie intima, de calitate, trainica, asa cum stim si noi, romanii, sa facem. Printre seturile pe care le-am avut acum de la Piera s-au remarcat toate, inclusiv cele doua costume de baie pe care le tot iau in concedii si nu se mai decoloreaza de la crema/soare, lenjeria intima tanga, brazilian, clasica, sutienele cu push-up dar si sutienul de alaptat. Datorita lor am aflat ca nu trebuie sa cheltui multi bani pentru a arata asa cum imi place, pentru a ma simti comod, pentru a-mi permite o noapte romantica de fiecare data cu alta aparitie, pentru a avea mereu cea mai potrivita lenjerie intima indiferent de tinuta si nici nu trebuie sa schimb magazinul ca sa plasez o comanda si pentru partenerul meu.Sutiene Piera

Eu am gasit sutiene Piera si in magazinul din orasul meu, nu doar in online, asta chiar daca nu locuiesc intr-un oras mare dar sunt destul de aproape de resedinta de judet. In Falticeni sunt cel putin doua magazine care aduc sutiene Piera iar asta spune destul de multe avand in vedere ca e un oras cu venituri medii, preponderent cu populatie foarte tanara sau foarte inaintata in varsta, presarat din plin cu multe mamici de copii mici. Magazinul este mereu plin, majoritatea se duc exclusiv pentru lenjeria intima, ceea ce denota o schimbare in bine, de la achizitiile din bazar cu marfa de origine incerta cu marimi “la ochiometru”, la calitatea accesibila pe care o ofera acest brand. In plus, cumparand produse romanesti, sprijinim economia nationala prin sustinerea si crearea unor noi locuri de munca.

Cel mai recent set al meu de la Piera se numeste Malia si este format din sutien cu push-up si chilot brazilian. Culoarea neagra, dantela si tulle-ul il fac irezistibil si abia astept sa il port la prima ocazie speciala. Arunca un ochi pe site si surprinde-ti partenerul/partenera cu o surpriza care va fi cu siguranta pentru amandoi, chiar daca vei purta doar tu setul 🙂 !

O seara minunata!

P.S. NU uita de concursul de pe pagina de Facebook unde poti castiga setul Malia pe dimensiunile tale!

One comment

Leave a Reply