Imunitate scazuta? Esti mereu racit in prima zi de toamna? Ia un cocktail royale!

imunitate scazutaEsti mereu primul lovit de raceala? Ai imunitate scazuta si nu stii ce sa faci? Afla cum iti poti creste imunitatea in mod natural si placut, fara remedii costisitoare sau greu accesibile!

Te trezesti dimineata si, desi ti-ai pregatit de cu seara hainele, parca atunci cand scoti capul pe geam si simti cum aerul rece iti decogestioneaza instant nasul si iti revigoreaza plamanii, incepi sa iti reevaluezi alegerile vestimentare. Iti iei cea mai groasa haina de toamna pe care o poti gasi si, daca ai putea ai iesi din casa imbracat in patura aia calduroasa care te-a imbratisat toata noaptea si cu care incepi sa ai o relatie mai apropiata decat cu orice alta pilota din casa. Te multumesti insa cu o bluza groasa cu nasturi, captusita cu cocolino care nu-i din cel mai bun material dar care stii ca o poti lungi mult si bine ca sa iti acopere zonele ce sufera de frig. Te gandesti in sinea ta ca a fost o alegere buna, dar, mai gandeste-te!

Odata ce ai intrat in birou, fie esti unul din oamenii aia care stau cu hainele de afara pe ei pana se aclimatizeaza destul cu aerul rece din birou, fie esti in categoria care lesina de cald de la intrare. De retinut este ca, pana dupa amiaza nu vei iesi din mediul controlat de aparatele de aer conditionat iar cand vei iesi vei regreta ca ai luat bluza aia groasa dimineata pentru ca acum, fiind 21 de grade, este de prisos. Totusi, nu poti ramane nici cu tricou, pentru ca vantul rece sau temperatura oscilanta isi gaseste un locsor de piele pe care sa il enerveze, asa ca iei inapoi bluzoiul pe tine. Numai ca nici asa nu e bine ca te trec toate apele. Ajungi intr-o hora de imbracatu’-dezbracatu’ si, apoi te miri de ce esti primul racit din birou. Toate astea pentru ca ai o imunitate scazuta!

Nu e niciun secret ca schimbarile de clima se vad cel mai bine in aproape inexistenta anotimpurilor de tranzitie si avem mai mult de-a face doar cu vara sau doar cu iarna. Implicatiile si cauzele sunt multiple insa e important de stiut ca singurul nostru aliat in toata povestea asta este sistemul imunitar.

Stiu, nici sistemul imunitar nu mai e ce-a fost insa, sa fim sinceri nici noi nu mai mancam sau ne miscam asa cum o facea omul odata, cand mancarea era mai sanatoasa si omul nu era prizonierul tehnologiei.

Inainte de a cauta rezolvarea tuturor problemelor in viciile sociale si inainte de a ne simti confortabili in postura de victima, ar fi bine sa facem primul pas catre un sistem imunitar care sa ne apere asa cum stie el mai bine: natural. Iar naturalul il ajuti tot cu natural: nutrienti din laboratorul stupului, procesate de muncitorii rasplatiti doar cu miere, care fac ceea ce stiu ei mai bine de secole: sa produca!

Albinele au un rol critic in echilibrul biodiversitatii iar asta o stie toata lumea, la fel ca si faptul ca ele produc unele dintre cele mai potente produse pentru sustinerea imunitatii umane.imunitate scazuta

Astfel, cei de la Apidava s-au gandit sa nu ofere un pachet de 3-4 produse care sa serveasca aceluiasi scop ci sa faca un singur produs cu toate beneficiile, usor de folosit si placut de administrat, chiar si pentru cei mai ocupati sau mai mofturosi dintre noi: Royale Cocktail.

Royale cocktail contine polen si laptisor de matca, amandoua imbratisate cu drag in miere de albine poliflora. Rezultatul este ceva ce se aseamana foarte bine cu o crema de caramel, insa asocierea de cele trei ingrediente face ca acesta sa fie un adevarat elixir pentru sistemul imunitar dar si pentru cei care se lupta cu epuizarea fizica si psihica si pe care (noi mamele) stim ca ai nostri ingerasi ne-o pot induce zilnic.

Royale cocktail este recomandat tuturor categoriilor de varsta, inclusiv copiilor peste 2 ani, sportivilor, varstnicilor, actionand si ca un tonic general, mai ales atunci cand se intaleaza astenia de toamna. Este un produs bogat in vitamine, biominerale, bioenzime si proteine naturale.

Atunci cand alegem un produs care promite atat de multe este bine de stiut ce face fiecare in parte si cate de bine lucreaza pentru indeplinirea scopului pentru care acest produs a fost creat, iar royale cocktail este o simbioza perfecta intre conservare si eficienta.

Polenul este unul dintre cei mai sanatosi nutrienti naturali si este o sursa de proteina vegetala. Laptisorul de matca este cel mai pretios dar al stupului, fiind considerat un puternic energizant pentru organism iar mierea poliflora, pe langa gustul ei delicios functioneaza ca un conservant eficient si natural pentru celelelate doua ingrediente.

Ceea ce albinele au produs, omul a compus, asa ca a luat nastere un autentic adjuvant atat pentru sanatatea fizica cat si pentru cea psihica deoarece, ce ar fi una fara cealalta! Atunci cand ne simtim bine in interior, ne simtim in pielea noastra iar asta genereaza doza de incredere de acer avem nevoie pentru a raspunde provocarilor de peste zi.

Asa ca, hai! Ia-ti borcanul de Royale cocktail si fa-ti de cap cu ce haine vrei tu dimineata, indiferent ca alegi sa “defilezi” cu bluza groasa sau cu o geaca mai subtire, e bine de stiut ca sistemul imunitar este “activat” de acest nou supliment!

Iar pentru cei mici, Apidava introduce doza de imunitate sub forma de bomboane delicioase cu miere de albine i combinatie cu propolis sau cu ghimbir. Astfel, chiar daca in mod normal introducerea in dieta zilnica a celor mici ar fi greu de facut, propolisul si ghimbirul devin mult mai placute in combinatie cu gustul dulce al mierii.

Tu ti-ai luat doza de imunitate?

O zi insorita de toamna va doresc!

XOXO

Leave a Reply