Spune si altora despre existenta Unitatilor Protejate [GP]

Observ in ultima vreme faptul ca persoanele cu dizabilitati incearca sa duca o viata cat mai normala. Ele ies in oras, se casatoresc, isi gasesc un loc de munca si asa mai departe. Daca stam bine sa ne gandim, inainte de anii `90 aceste persoane erau ascunse si foarte rar vazute in public. Acum insa, din fericire lucrurile s-au schimbat si parca se schimba tot mai mult in bine.unitate protejata Ca si persoana cu dizabilitati este greu sa iti gasesti un loc de munca. Nu toti angajatorii sunt dispusi sa angajeze atfel de persoane si companiile care au mai mult de 50 de angajati prefera sa plateasca anumite sume catre bugetul de stat decat sa aiba cel putin 4% angajati cu dizabilitati.Insa, in cazul in care companiile cu peste 50 de angajati nu vor sa angajeze persoane cu dizabilitati, dar vor totusi sa contribuie la integrarea acestora pe piata muncii, ceea ce pot face este sa colaboreze cu o Unitate Protejata.  Daca cererea pentru produsele si/sau serviciile oferite de Unitatile Protejate ar fi mai mare, atunci si numarul lor ar creste, dar si numarul de angajati pe care acestea il au.Pentru cei care nu stiu, o Unitate Protejata este o companie care are peste 30% din angajati persoane cu dizabilitati. Aceste persoane sunt apte de munca si nu sunt discriminate la locul de munca. Ele se simt bine si isi desfasoara activitatea in cele mai bune conditii, in functie de ce anume poate face fiecare.
O Unitate Protejata de incredere este Compania DDD. Aceasta companie este o firma deratizare care ofera servicii de top in domeniul dezinfectiei, dezinsectiei si deratizarii. Se lucreaza cu solutii de cea mai buna calitate, cu oameni competenti, cu seriozitate, responsabilitate si transparenta. Clientii care au apelat la aceasta firma au fost intotdeauna multumiti.
CompaniaDDD este singura firma deratizare de la noi din tara care lucreaza in acelasi timp si ca Unitate Protejata. Demersurile pentru a deveni Unitate Protejata au inceput in 2014, iar autorizatiile finale au fost date in 2016.
Data viitoare, cand vrei sa platesti catre bugetul de stat pentru ca nu ai angajati cu dizabilitati, gandeste-te daca nu e mai buna aceasta varianta. Daca nu detii o firma pentru a lua astfel de decizii, ajuta mult sa spui si altora despre existenta Unitatilor Protejate si despere beneficiile lor.
Daca vrei sa afli mai multe detalii, site-ul CompaniaDDD.ro iti sta la dispozitie.

Leave a Reply