Reinnoieste-ti frumusetea cu noile masti 7th Heaven Renew You

Imi mentin parerea ca nu exista femei urate, indiferent cat ar incerca sau s-ar neglija, femeile raman frumoase. Uneori este insa este greu sa ne dam seama de adevarata lor frumusete pe sub cearcanele adanci aduse de orele suplimentare sau de noptile nedormite, fruntea brazdata de griji si lipsa de luminozitate a tenului datorata lipsei acute a timpului personal. Majoritatea dintre noi poarta atat supararile, bucuriile cat si oboseala sau ingrijorarile, pe fata, iar in timp, daca nu ne relaxam, efectele se vor face din ce in ce mai resimtite atat la nivelul starii  generale de sanatate cat si la nivelul epidemei. Nu trebuie sa uitam ca stresul ne creeaza majoritatea problemelor iar daca nu reusim sa ne decompresam prin acordarea unui timp personal, vom ajunge la “burn out”, oboseala critica.7th Heaven Renew You

Daca pana acum credeai ca timpul personal este un moft, ca orele unei zile nu iti mai ajung ca sa iti termini treaba, afla ca viata este facuta sa fie traita nu sa fii sclavul ei permanent. Inteleg, uneori neajunsurile ne fac sa exageram, atat in privinta eforturilor sustinute cat si in privinta nevoilor, ne fac sa vedem lucrurile pe care nu le avem decat pe cele care le avem deja, iar una dintre acele lucruri de nepretuit este sanatatea. Starea ta de bine nu este legata de starea ta financiara iar noi mai degraba trebuie sa invatam sa fim fericiti decat sa invatam sa fim bogati.

Stiu ca de multe ori rigorile zilei sau compromisurile pe care trebuie sa le faci doar ca sa treci cu bine peste zi iti pot crea stres, insa nu uita ca familiei tale ii este mai bine cu o mama dacat fara ea, ii este mai bine cu armonie, cu vorbe bune, cu o atmosfera calda la masa si o mama care sa le fie alaturi indiferent de orice.

Odata cu statutul de mama a trebuit sa invat ca pentru a putea fi una buna, cea mai buna pe care o merita copilul meu, trebuie sa invat sa imi controlez nervii care, pana atunci,  refulau pe sot si care acum ramaneau blocati in mine fara metode se exprimare pentru ca interlocutorul meu era un bebe. Ma vedeam urland la luna, asemenea lupilor din filme, ma vedeam urland pe interior si parca tot nu reuseam pe deplin sa ma calmez. In timp, am invatat ca timpul petrecut 100% cu cea mica nu imi face nicio favoare si am cerut ajutor, cate 10-15 minute in fiecare zi doar eu cu mine, un moment de relaxare cu o masca pe fata macar la 3 zile iar seara o baie calda relaxanta minim 5 minute, daca stateam mai mult exista riscul sa raman neclatita.7th Heaven Renew You

Am profitat de concediul de maternitate si am invatat sa ma redescopar, sa imi “reinnoiesc” rezervele de energie, sa imi calmez nervii, sa ma simt si femeie nu doar mama iar asta este ceea ce promite noua gama de 4 masti 7th Heaven: Pro Age, 24K Gold Firming Sheet Mask, Detox & Replenish Hydrogel Mask, Gold Radiance Eye Mask lansata oficial in Romania pe data de 11 iulie la Palatul Noblesse.

Desi nu imi sunt necunoscute, mastile de mai sus le-am primit si in cadrul evenimentului Bucovina Beauty 3 Spring Edition, pot spune ca experienta de folosire de atunci a fost similara cu cea de acum: rezultate garantate in timp ce ma simteam la fel de pretioasa ca si aurul de 24k, ingredientul pretios folosit de 2 din cele 4 masti in redescoperirea frumusetii interioare si exterioare.

Masca gold pentru ochi cu Q10 si extract din boabe de soia

Nu e una dintre cele mai bune masti impotriva cearcanelor pe care am incercat-o ci este singura pe care am incercat-o si a avut efect. Fiind purtatoare de ochelari full time, uneori mai reusesc sa imi neglijez cearcanele si le ascund sub un set de rame negre, putin anticearcan si fond de ten insa, pe termen lung nu fac decat sa evit o problema pe care o am si pe care cel mai bine o vad dimineata. Ia daca e sa pun la socoteala si o noapte nedormita dupa care trebuie sa ma recuperez ca dupa o interventie minora pe cord, atunci simt cu adevarat ca imi port oboseala pe fata si mai ales sub ochi.7th Heaven Renew You

Pentru rezultate optime, masca, ce vine sub forma de plasturi, trebuie tinuta la frigider minim 10 minute insa eu am procedat la fel cu toate pentru ca imi place senzatia de racoare pe care acestea o au asupra pielii incalzite de vara timida. Plasturii impotriva cearcanelor sunt asemenea unei masti de tip servetel, cu mentiunea ca sunt mai fini si mai infuzati de substanta activa care face minuni in zona ochilor: coenzima Q10 un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi ce imbatranesc pielea si  extractul de boabe de soia care stimuleaza productia de colagen si hidrateaza intens pielea.

Masca cu foita de aur 24k pentru fermitate

Daca te intrebi de ce o masca ar trebui sa contina aur si daca prezenta lui intr-o masca face vreo diferenta, iata ca raspunsul este DA! Incepand cu Cleopatra si continuand cu Elizabeth Taylor, ambele sunt cunoscute ca icon-uri ale frumusetii si ambele foloseau masti de fata pe baza de aur pentru ingrijirea pielii. Cercetarile arata ca aurul stimuleaza productia de colagen si face tenul sa fie mai luminos dupa folosirea unei masti cu acest ingredient pretios. Iar daca aurul este un metal pretios, innobiland atat mancarea cat si produsele cosmetice, atunci de ce nu s-ar simti si femeile la fel de pretioase?7th Heaven Renew You

Masca cu foita de aur este compusa din doua bucati, una pentru partea superioara a fetei (frunte, nas, pometi) si o parte pentru zona inferioara a fetei (in jurul buzelor, barbie, obraji), astfel se pliaza mult mai bine pe specificul fiecarei fete. Aceasta masca este orientata catre ingrijirea fetei si redarea fermitatii pielii cu ajutorul aminoacizilor pe care ii are in compozitie. La fel ca si pe precedenta, eu am folosit-o dupa ce a stat la frigider cateva minute, dar nu este obligatoriu, o puteti folosi si la temperatura ambientala si veti obtine aceleasi efecte.

Masca hidrogel detoxifianta cu carbune si 7 fructe de padure

Daca in cazul primei masti compusa din doua bucati, consistenta era asemanatoare unui servetel, in cazul mastii hidrogel textura este mult mai fina, se pliaza mai bine pe fata si are un usor aspect transparent. Masca hidrogel cu carbune este dedicata detoxifierii tenului, eliminarii excesului de sebum si a minimizarii porilor, asemenea mastii cu carbune care a castigat competitia “Pure Beauty” dintre alte 300 de branduri de top, nisa sau mass market in 27 octombrie 2016.

Mastile cu carbune mi-au facut mereu o favoare, in sensul ca au avut mereu un efect de calmare a tenului reactiv dar si de ingrijire a porilor, problema cu care mereu m-am confrunt. Daca in cazul mastilor clasice, tip crema la tub, disconfortul cauzat de aplicarea si indepartarea mastii era mai mare, in sensul ca ajungeam involuntar sa ma murdaresc sau sa ajunga fire de par pe fata care apoi creau necesitatea indepartarii lor odata cu o parte de masca, in cazul acestei masti hidrogel atat aplicarea cat si indepartarea se fac foarte usor.

Masca Pro Age pentru echilibrarea profunda a pielii

Nu imi place sa recunosc insa de multe ori arunc cate o privire la aspectul meu si ceea ce vad sunt doar linii, riduri si cosuri. Indiferent ca imi vad reflexia in geamul masinii sau intr-o oglinda de prin casa, nu pot sa nu ma gandesc ca am imbatranit, desi ma simt tanara, desi ma simt cel mai bine in jeansi si tenesi, desi imi plac tricourile cu imprimeuri ciudate, desi inca nu ma simt in largul meu cu o atitudine de “duamna” si nici macar de mama,  parul mi-e mereu ravasit, manichiura niciodata impecabila, nu sunt adepta treburilor casnice si consider ca cea mai buna prietena mi-e micuta de 5 ani. Eu imbatranesc si ea creste, in curand ma va lasa la intrare si va inchide putin cate putin usita catre lumea ei si si-o va deschide tot mai mult catre prieteni de varsta ei iar eu raman batrana si inutila, dependenta inca de ea dar ea din ce in ce mai independenta.

Acum ca am terminat de grait ca o bunica, constat ca masca ProAge mi se potriveste ca un plasture de suflet, doar ca se aplica pe fata, acolo unde liniile nu tin cont de varsta la care te simti, acolo unde pielea este brazdata de toate grijile unei mame dar si de trecerea anilor pe masura ce micuta domnisoara creste din ce in ce mai frumos. Desi e greu sa recunosc, dupa 30 de ani te gandesti serios la produse anti age, pentru ca ai nevoie de ele, indiferent ca vorbim de linii fine sau mai adanci, dar mai mult ai nevoie sa simti ca ceva te poate ajuta constant sa te simti mai bine in legatura cu ele si usor-usor sa ti le accepti ca pe niste medalii de merit, de supravietuitor al vietii.

Iar pentru ca 7th Heaven este un brand care stie sa fidelizeze nu doar prin produse, lunar ai sansa de a castiga un set de 4 masti daca pui pe Instagramul tau o poza cu o masca 7th Heaven si folosesti tag si has=htagul campaniei #7thheavenromania. In plus, puteti castiga mastile de sus daca participati la concursul organizat pe pagina de Facebook a blogului!

Totodata, va invit pe pagina de Facebook pentru un concurs ce are ca premiu tocmai acest set de masti de la 7th Heaven. Hai sa vezi despre ce e vorba!

O zi pretioasa sa aveti!

XOXO

 

Leave a Reply