Haul CMstore.ro

Inainte de a pleca in concediu  in luna martie, am cumparat pentru prima oara de pe CM store. Atunci prietena mea a aflat cat de entuziasmata eram de noile produse marca la Roche Possay, ce preturi bune au avut si cum am reusit sa platesc cu banii din paypal a caror intrebuintare e cumva limitata in magazinele online nationale. E drept ca plata in RON si banii din paypal se cam bat cap in cap insa cei de la cmstore.ro au fost destul de ingaduitori sa accepte sa le transfer banii direct in contul de paypal si sa nu ma mai incurc pe platforma de pe site.

Atunci mi-am luat Toleriane lapte demachiant 200 ml, Roche Posay cu 45 de lei, crema hidratanta cu protectie UV Hydraphase UV INTENSE Legere cu apx 60 de lei, Sensibio H2O lotiune micelara ten sensibil 100ml, Bioderma cu 11 lei si Crema antiperspiratie piele sensibila Spirial, 50 ml, Svr cu 32 de lei. Pe toate le puteti vedea mai jos:la roche possay si bioderma

Demachiantul a fost folosit cu dublu rol: de curatare si de hidratare avand in vedere ca poti opta sa nu il clatesti de pe fata, caz in care actioneaza ca o crema hidratanta. Apa micelara de la Bioderma am luat-o in cantitate mica si este in teste tocmai pentru ca am avut destule intamplari nefericite cu diferite ape micelare, care fie nu curatau deloc pielea fie mi-o deshidratau sau imi faceau ochii sa usture. Pana acum nu ma pot plange de ea, insa cautarile continua pana gasesc apa micelara ideala. Crema de protectie solara Hydraphase am folosit-o si am reaplicat-o ori de cate ori a fost nevoie atunci cand nu eram pe plaja. Mare grija insa cu ea, daca atinge foarte putin ochiul il face sa lacrimeze si sa usture, asa ca lasati zona ochilor in seama altei creme. Crema antiperspiratie am luat-o mai mult pentru sotul meu. Imaginati-va un mascul intr-un climat tropical si apoi trageti concluziile despre cat de efiecient trebuie sa fie deodorantul folosit 😉 . Nu a fost foarte incantat de ea din simplul fapt ca e crema, ca sa vezi 🙂 dar e destul de eficienta. Nu am putut sa il fac sa o foloseasca si cand am venit acasa pentru ca are tendinta de a lasa urme albe pe haine.

A doua “sesiune de shopping” pe cmstore nu s-a dezis de preturile mici. E drept, la unele produse poti gasi preturi mai bune in alte farmacii insa la cele care faceau parte din domeniul meu de interes le-am gasit doar la ei. A doua comanda a inclus desigur produse din noul meu brand favorit La Roche Possay- demachiantul Toleriane, crema hidratanta Hydraphase intense lejere fara factor de protectie, apa termala la 300ml si un moft mic constand intr-o crema anticelulitica cu extract de castane de la Transvital. Am avut transport gratuit prin curier peste 100 de lei si am decis sa platesc direct cu cardul. Mailuri-le cu confirmari le-am primit imediat si a doua zi am avut produsele acasa. Pana acum nu am incercat decat apa termala la 300ml care a fost la reducere si am luat-o cu 40 lei, mult mai bine decat in farmaciile fizice sau online vizitate pana atunci si am si folosit-o in fixarea machiajului, in rutina de ingrijire a  tenului meu sensibil dar si ca tratament complementar in tratarea unor intepaturi de insecte cu care s-a ales fiica-mea. Ma asteptam sa fie un puf puternic si deranjant dar am constatat ca e o adevarata placere sa aplici apa termala pe fata. Crema anticelulitica inca nu am folosit-o desi tentatia e mare pentru ca mai am cateva creme de terminat pana sa ajung sa o testez si pe ea. Pe lista de cumparaturi pentru urmatoarea sesiune de shopping la ei se afla gama Anthelios pentru protectie solara. Pe voi ce produse v-ar tenta?la roche possay

Astea sunt cumparaturile mele de pe cmstore, doua sesiuni reusite de shopping datorate preturilor bune si a politicilor serioase de livrare si procesare a comenzii. Referitor la La Roche Possay, acestia au demarat din nou programul national de  prevenire a cancerului de piele prin oferirea consultatiilor gratuite pentru verificarea alunitelor. Programul se desfasoara la nivel national si poti vedea care sunt doctorii participanti din zona ta accesand site-ul dedicat.

O zi placuta!

XOXO

2 comments

Leave a Reply