Persil, detergent lichid sau capsule, pentru haine proaspete si curate!

PersilPersil e unul dintre singurele branduri de detergenti de haine care nu se dezice de promisiuni si care le respecta de fiecare data: haine curate, proaspete si parfumate fara a folosi balsam.

Inca de la campaniile anterioare, Persil Deep Clean m-a convins si a continuat sa faca asta in orice forma l-as fi avut, chiar din 2015 cand era lansat ca si Persil Power Mix caps. Au urmat apoi campanii care mai de care mai atractive si ingenioase insa, inafara de tot tam-tam-ul din marketing, detergentul se cam vinde singur dintr-un singur motiv: este eficient!

Desigur, echipa din spatele compozitiei detergentului nu sta o clipa locului si vor ei sa il reinventeze. Lucru deloc rau, doar ca nu vad ce altceva ii mai poti face unui lucru care deja functioneaza si a fidelizat milioane de consumatori de-a lungul timpului. Cert e ca ne vom bucura in continuare de rufe curate si parfumate fara a folosi balsam de rufe!Persil

Noul Persil Deep Clean isi doreste sa ofere nu doar o curatare in profunzime a hainelor ci totodata sa ne scape de mirosurile neplacute ce se pot acumula in masina de spalat rufe. Asadar, nu doar haine curate ci si o masina de spalat rufe curata. Ca sa fac o analogie, e ca si curatarea hidrolitica a cuptorului: pe masura ce gatesti, aburii te ajuta sa cureti cuptorul la final.

Formula sa unica si concentrata patrunde adanc in fibrele textile pentru a indeparta cele mai dificile pete, descompunandu-le in particule foarte mici ce nu se mai depun in masina de spalat. Astfel, aceasta nu va capata in timp miros neplacut. Persil Deep Clean contine 92% ingrediente biodegradabile si are un ambalaj reciclabil. Noul Persil Deep Clean este potrivit pentru spalarea hainelor la temperaturi incepand cu 20°C. Este disponibil in diferite variante, cum ar fi pudra, gel sau capsule, in functie de preferintele tale.

Spalarea la programul ECO a hainelor este o modalitate de a reduce consumul de apa si energie fara a face un compromis la rezultatul final. Un lucru bun pe care il aduc noile capsule cu gel Persil este ca se topesc chiar si la 20 de grade, lucru care in anii anteriori nu se intampla si puteai gasi urme de membrana nedescompusa pe haine. Iata ca pana la urma si un lucru bun poate fi imbunatatit!

Voi ce fel de detergent folositi si sub ce forma?

O zi minunata!

XOXO

Leave a Reply